Rundsleika av ekornet!

Det er rart med det, jeg har vært så opptatt med boken (du kan nå smugtitte i Fuglefryd her) at det faktisk har blitt lite tid til å oppleve dyrene i hagen! Men, nå har boken flydd til trykkeriet og jeg står friere til å sprette ut av sofaen med kamera og jakte på de gode opplevelsene.

Som denne. Ekornet kom løpende på linna. Det ser jeg den gjøre nesten daglig, og det er jo ikke akkurat sånn at den alltid gjør noe gøy. Men om jeg ikke følger med så går jeg jo glipp av det som eventuelt skjer. Som her, hvor ekornet etterhvert stoppet opp og begynte å rundsleike strømlinna. Den var tydeligvis tørst 🙂

Ingen revolusjonerende opplevelse, men hverdagsmagi er ikke å kimse av!

ekorn-sleiker-vann-3

ekorn-sleiker-vann

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Så morsomt bilde! Kattene mine, og særlig den ene som har 70 % nyresvikt og går på medisin,men nok alltid har lyst på litt drikke.! ( skyldes muligens et huggormbitt..), går stadig og lepjer i seg vann på gress og blader rundt i hagen – synes også det ser så koselig ut – smaker sikkert mye bedre en fra en skål inne!(men han har masse tilgang på vann inne altså!!)

    Hilsen Annette

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her