Hortensia-dekorasjon inspirert av BlomsterFinn :)

Jeg begynner ofte morgenen med å bla gjennom Instagram, og på mandag morgen dukket det opp et bilde av Finn sin bil bugnende med hagegleder og et løfte om å vise oss hva han kunne gjøre med de på God morgen Norge. Ja, så da tuslet jeg inn på stua, satt på opptak, og lot meg inspirere. (Å se frokost-tv direkte har jeg ikke tålmodighet til, men med opptak så blir det noe annet).

Finn lagde store skjønne buketter. Det får ikke jeg gjort for jeg «har ikke råd» til å klippe inn så mye, vil heller ha det blomstrende ute. Meeen, han lagde også et lite vannfat, og når jeg litt tidligere i dag klippet feil når jeg renklippet en hortensia, så ble det øyeblikkelig inspirasjonen for hva jeg skulle gjøre med blomsterhodet. Jeg klippet med meg litt mer hortensia, og noen grener av pasjonsblomsten, og fant en gammel emaljebolle, og vips en dekorasjon 😀

Takk for inspirasjonen kjære Finn!

hortensia-pasjonsblomst

hortensia-pasjonsblomst-2

hortensia-pasjonsblomst-3

 

hortensia-pasjonsblomst-6

 

Går du over på Snapchat så kan du følge de få skrittene som skulle til for å lagde dekorasjonen (brukernavn Moseplassen), og liker du hortensia så synes jeg du skal lese bloggposten min om syrinhortensia.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Er så herlig med blomstrinspirasjon :)) Takk for at du sendte det videre! Legger deg til på Snap :)) Hvis du har lyst til å følge en som ¨maser¨ om interiør og diverse heter jeg livingdelux (der også)….
    Klem Vibeke

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her