Leserenes oktoberdekorasjoner!

anne-sløyfeNoe av det kjekkeste jeg veit er når dere lesere sender meg bilder av noe dere har laget inspirert av Moseplassen. Det kan være buketter, krukkearrangement, blomsterbed eller dekorasjoner.

Det er så gøy å se hva dere lager og vite at jeg har bidratt til skaperglede. Og ofte gir deres dekorasjoner meg ideer, og så tenker jeg at når det gir meg ideer så gir det da vel sikkert dere også?

Så. Fremover mot jul har jeg tenkt å jevnlig dele leserenes dekorasjoner, så håper jeg det kan inspirere enda flere til å lage noe fint med materialer fra skog og hage 🙂

Og du, lager du noe så del det gjerne med meg og lesere en av disse stedene:
Facebooksiden
– Snapchat, jeg har brukernavn Moseplassen
– Instagram, tagg med #moseplassen (og gjerne også @moseplassen)
– Kommentarfeltet her på bloggen

Gleder meg til å se!

insta-lyngherter

LYNGHJERTE:
En av de mest populære de siste ukene har vært lynghjertet! Det er superenkelt å lage, og alt du trenger er en potte lyng, en kleshenger og litt tynn ståltråd. Se hvordan binde lynghertet her.

Hjertene over er laget av @margenge og @marianns21 (instagram begge)
Hjertet under er laget av Maskogland og sendt meg på Snapchat

snap-maskogland

snap-svikene
MOSEHJERTE:
Her har Svikene (snapchat) fulgt enten lynghjertebeskrivelsen, eller mosehjertebeskrivelsen. Det er igrunnen akkurat samme greia, men med to ulike materialer. La deg inspirere til å lage et hjerte med akkurat de materialene som faller ned på nesen din! Det blir superlekkert og er rimelig overkommelig også for tommeltottfolket 😉 Her kan du se mosehjertebeskrivelsen 🙂

Hibarl på Instagram har iallefall laget mosehjerte, men fyldigere enn mitt. Se det her. Og Bente Arvesen har en litt annen vri på mosehjertet det kan du se på FBsiden her. 

insta-astridirens

ROSA SLØYFE
@Astridiren var raskt ute med å følge rosasløyfe-veiledningen min og lage en stor krans til døren. En liten designvri på tuppene gjorde seg! Du kan også lage slik, følg den siste videoen i rosasløyfe posten! Om du lager den så stor som jeg gjorde (diger!) trenger du fem potter med lyng, men du kan jo lage den mindre også!
Vibeke_moe har også lagt ut sin store sløyfe på Instagram 😀

snap-gronnego

TAPETRIKSET:
Gronnego snappet meg en dekorasjon hun har laget ved hjelp av tapetrikset jeg la ut litt tidligere i uken. Det som gjør det mye enklere å lage en blomsterdekorasjon. Du kan se bloggposten hvor jeg demonstrerer trikset her.

 

Og husk, har du laget, eller lager du noen dekorasjoner så send meg gjerne bilder! Gleder meg til å se, og til å dele 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her