Hvorfor Moseplassen heter Moseplassen!

Overraskende nok så kan jeg ikke se at jeg noen sinne har fortalt hvorfor Moseplassen heter Moseplassen? Det kommer faktisk fra før vi flyttet inn her, og ideen til navnet kommer fra min venninde Maria (hun med bloggen Strandhuset). Høsten 2007 var mannen og jeg på jakt etter bolig. Vi hadde funnet dette huset, men jeg var usikker på om det var det rette og Maria ble med på visning. I ettertid refererte hun til huset her som «mosehuset», fordi det var veldig mye mose på taket.

Mosehuset ble raskt til Moseplassen i hodet mitt. Her var mose på tak og på fjell når vi flyttet inn, og det meste av mosen er fortsatt her. Jeg er veldig glad i mose, både i hagen og i dekorasjoner, men det er ikke derfor stedet og etterhvert bloggen heter Moseplassen.

For meg handler ikke Moseplassen om mose, det handler om stemning. For meg er Moseplassen en myk plass. Et sted å slappe av, ta seg inn, drømme seg vekk. En stille plass med rom for små hverdagsundere. Et sted å la tankene flyte, et sted for å leke og være kreativ. Et upretensiøst sted hvor en kan være seg selv. Både hagen og bloggen.

– Moseplassen gir meg påfyll. Hva gjør den for deg?

 

moseplassen

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her