Se små hagekurs med Alan Titchmarsh!

alan-waitroseAkkurat nå går det en tv-serie på TV2 Livsstil som heter Design min hage, Love your garden. (Les om serien her, eller se videoene her). I den møter du en av klodens hyggeligeste hage-tv-menn; Alan Titchmars. Han er rett og slett en fyr du har lyst til å bli med ut i hagen, og han evner å både inspirere og informere – og det veit dere jo at jeg elsker!

I går fant jeg 16 korte hagetipsvideoer han har laget i samarbeid med en britisk butikkkjede. De er overhode ikke reklamete, og de er virkelig informative. Jeg har samlet alle klippene. Du kan se de etterhverandre ved å bare trykke på play, eller om du vil velge hvilket av de programmene du vil se først og sist så klikker du oppe til venstre på videoruten (der det er tre streker over hverandre), så får du opp en meny.

Tenker jeg lyser opp i en våt og grå formiddag!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

  1. Tusen takk for tips, Anne – både om TV-serien og om disse små, fine kursene. Har allerede hentet mye inspirasjon derfra. 🙂 Er så glad for at du deler, og at du orker det du orker. Fatt mot! 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her