Foredrag i kveld på Hvaler, du er velkommen :)

anne-foredragI kveld skal jeg på Hvaler hagelag og holde foredrag om Levende hager. I foredraget viser jeg hvor givende og lurt det er å ønske dyrene velkommen inn i hagen, og gir tips om hvordan øke besøket. Jeg har holdt det samme foredraget en par ganger tidligere, og om ikke allerede har fått det med deg så er du velkommen.

Foredraget starter kl 1900 og holdes på Asmaløy bedehus og åpent for alle!

Kjør fylkesvei 108 til Asmaløy og forbi avkjøring til Rød og Asmaløy skole. Du skal ta neste avkjørsel/vei: «Gamle skolevei» til venstre. Vi har satt en fakkel langs riksvei 108, samt et skilt merket hagelaget. Lokalet ligger med en gang du svinger av riksveien, det er et stort hvitt forsamlingshus.

– Sees? 

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Hei Anne! Det var et inspirerende og lærerikt foredrag! Det er noe spesielt med å høre noen fortelle hvordan livet i hagen henger sammen. Veldig hyggelig å få hilst på deg også!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her