Se: The Secret History of the British Garden! (Monty Don)

I fjor høst kom min store hagehelt Monty Don ut med en ny serie i fire episoder: The Secret History of the British Garden! Og som du vel skjønner av navnet, serien tar for seg britiske hager og hvordan de utviklet seg de siste fire hundre årene. Her er det både litt for de som liker å se ting i historisk perspektiv, de som ønsker seg inspirasjon til egen hage og de som bare rett og slett liker at skjermen fylles med vakre planter, hagerom, skulpturer og bygningsmasse.

Slik kan du se hageserien:
– Den går akkurat nå på BBC, så om du har satt opp den lovelige lille juksen så kan du se den der. Jeg har forklart hvordan jukse her, og når du har satt opp den så ser du serien her.

– Du kan kjøpe serien på DVD. Selges hos Amazon for ca 20 pund

– Du kan se alle fire episodene nedenfor via Youtube 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=pVyNq9d1Vno

https://www.youtube.com/watch?v=IyRRE6WlaPk

https://www.youtube.com/watch?v=Vhx18WXYFv8

https://www.youtube.com/watch?v=bVr9lhwgUSo

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Hei!
    Monty Don er også min store hagehelt! Takk for at du gjorde meg oppmerksom på «The secret of the British Garden» Fantatisk !! Lærerikt og inspirerende!

  2. Takk Anne, balsam for en hagesjel som aldri blir lei av inspirasjon fra de store hageguruene på de britiske øyer, og Monty er en stor favoritt .

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her