Se Trädgårdstoppen på nett!

peter_englander

Trädgårdstoppen er en svensk serie som gikk på TV8 i 2011, 2012 og 2013, hver med 10 episoder. Aldeles strålende hageprogram hvor vi besøker en rekke svenske hager som konkurrerer om å være sveriges fineste. Programlederene for Trädgårdstoppen er Peter Englander i alle sesonger, og i første er i tillegg også Doreen Månsson.

Trädgårdstoppen er formet som en konkurranse, men konkurranseaspektet er ikke påtrengende og blir igrunnen bare en hyggelig måte for ulike fagpersoner å si hva de synes om hagene. Vi er med  Peter Englander ut i de ulike hagene sammen med de respektive hageeierene, og så er det en jury bestående av  Hannu Sarenström, Maria Andersson, André Strömqvist og Viveka Ljungström som kommer med sine vurderinger.

Du kan se alle sesongene på TV8 sin nett-tv ved å klikke her.
OBS: Programmene må dessverre sees på datamaskin, ikke mobil. Det viser seg at TV8 tvinger mobilbrukere til å bruke app, og appen er ikke tilgjengelig utenfor Sverige.

– Hva synes dere om denne type hageprogram hvor vi besøker ferdige hager? Foretrekker du det, eller vil du helst se hageprogram hvor de viser hvordan en hage anlegges?

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

 1. Prøvde å gå inn på nettsiden /appen for tvkanalen, men fikk beskjed om at det ikke var tilgjengelig for der jeg var (Norge ).

  • Hei Vigdis, takk for at du sa fra! det ser ut til at TV8 har satt opp tvungen bruk av app når man bruker mobil, og som du oppdaget så er ikke appen tilgjengelig utenfor sverige.

   Det fungerer å se det på desktop, altså datamaskiner.

 2. hei :) Jeg koset meg med første sesong for ett par uker siden, og gledet meg til å starte sesong to i helga. Ser dog at jeg bare får sett første del av hver episode. Når jeg kommer til etter reklamen etter første del blir bilde svart men lyden virker. Har prøvd alle sesongene og flere episoder nå, og til og med de som jeg så tidligere blir svarte etter første pause. Flere som har opplevd dette? Tips om det er noe jeg kan gjøre for å komme rundt dette?

  • Hei Trude, beklager at det har tatt så lang tid å svare!
   Jeg har akkurat tittet på en episode i sesong to, og den oppfører seg normalt hos meg. Veit ikke hva ditt progblem kan komme av, mitt beste tips er å prøve en annen nettleser (du kan ha flere enn en nettleser på en datamaskin, så om du pr nå har feks Windows så laster du ned feks Crome eller Firefox.

 3. Valget mellom å få se en gjennomtenkt have som er bygget opp med kjærlighet over år – og en hurtighave der det bare er designgrepene som er synlige – er et lett valg for meg…..

  • :)
   Og det aller beste er jo å besøke de live! Vi får krysse fingrene for noen hagetourner i år Maria :)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her