Hei i regnet!

Kroppen har vært slem de siste ukene så jeg har holdt litt lavt aktivitetsnivå i alle kanaler. Krysser fingrene for at jeg er over bøygen! Men uansett så skal jeg prøve å få blogget litt hver dag fremover nå. Delte en gammel bloggpost om duppsoleien på facebook i går og all den hyggelige tilbakemeldingen minnet meg på hvor god påfyll det er å dele hagegledene med dere 🙂

For hage er til for å gledes over, ja også i regnvær!

anne-regn-hage

duppsoleie-2

duppsoleie

Pst: Ja, bildene over er altså den superpopulære og superherdige duppsoleien. Les mer om den her. Jeg fikk veldig mange spørsmål om hvor den kan skaffes i går, og som nevnt i bloggposten er ikke dette så lett, fordi den er skjelden i salg. Har du et hagesenter nær deg som satser på bredde i utvalget så bør du spørre de om de har, eller kan skaffe duppsoleie/hvite dupper. En annen mulig kilde er lokale plantemarked, den lar seg godt dele og er populær på slike markeder. En tredje kilde er bekjentskap i Nord-Norge, der er den nemlig relativt vanlig i gamle hager, kanskje noen vil dele med deg!

Primært etter tips fra lesere:
– Hessleberg gartneri i Asker har
– Vegge gartneri ved Horten har den på sine lister, verdt å sjekke om du bor nær.
– Langhus hagesenter i Ski hadde i pinsen, og muligens nå.
– Gardenliving.no har planter i produksjon, kommer til salgs i løpet av sommeren

Har du tips om butikker som har så NÅ så tips gjerne 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Jeg kjøpte Hvite dupper til svigermors hage på Langhus hagesenter i Ski på pinseaften. Min mormor hadde slike i hagen og nå som jeg har nord-norsk hage skulle jeg gjerne hatt slike, men her har jeg ikke funnet dem i salg.

  2. Jeg var så heldig å få kjøpe «hvite dupper» fra Garden Living på Hagemessa tidligere i vår. De kom endelig i jorden i helga, etter litt «geriljahage»anlegging 🙂

  3. Hei.

    Så vakre – synd at de fleste gartneriene her i nærheten(Oslo) har så standarisert utvalg. jeg har overtatt en overgrodd gammel hage på Skåtøy ved Kragerø, og ønsker meg gammeldagse stauder! Noen tips om gartnerier i nærheten av Oslo, eller på vei til kragerø som ikke bare har standardutvalget?

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her