Hageprogram: Ny sesong av Trädgårdstider i morgen!

Mandag braker det løs på SVT med ny sesong med Pernille, Tareq, John og Malin! Dette er åttende sesong av den populære serien, som i år har fått nytt navn: Trädgårdstider. (Tidligere navn: trädgårdsfredag, trädgårdsonsdag, trädgårdsmåndag og sist trädgårdstisdag).

svt-tradgardstider3

Trädgårdstider er et magasinprogram med en variert miks av tips rundt hvilken planter man kan plante, hvor og hvordan plante for å få en flott hage, hvordan stelle plantene, hvordan lage dekorasjoner og ikke minst en god bolk med hagemat, altså mat man kan lage på ymse fra hagen. Litt av alt mao, med vekt på god stemning 🙂

svt-tradgardstider2

Sendetider for trädgårdstider:
– Programmet sendes hver mandag fremover. Premiere mandag 16.mai kl 20.00 på SVT1.
– Har du ikke tid til å sette deg ned da så kan du se reprisene tirsdag kl 11.10, torsdag 02.10, eller lørdag kl 04.00.  (denne uken, reprisesendetidene varier, men det er alltid hovedsending på mandager kl 20)
– Eller om du ikke er natteranv så kan du se de på nett på programmets egen side hvor du også finner litt andre godbiter.

svt-tradgardstider5

Alle bilder SVT, lånt med tillatelse fra Facebooksiden som jeg synes du skal følge om du liker programmet! 

 

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Jeg glæder mig som et lille barn til juleaften. Det svenske program er jeg næsten lige så glad for som Monty Don på bbc. Jeg tillader mig derfor at erindre om, at han er i fuld gang – allerede på 9. episode, og den (og de andre) kan ses ved fx at google GARDENERS’ WORLD EPISODE 9 2016 youtube.

    Happ Gardening
    Jytte
    http://www.danishknitdesign.com

  2. P.S. ……………….. og hvis man ikke rik set udsendelsen i går, kan man se den allerede i dag , tirsdag, på svt.se.play. Somme tider ku’ man næsten ønske sig, at man var svensker. Svensk TV er så genrøs med deres udsendelser.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her