Velkommen i åpen hage!

Oppdatert: Dette innlegget ble skrevet i 2016, hagen er nå solgt og jeg har flyttet videre til ny oase. Så for å unngå fremtidig forvikling fordi noen snubler inn i gammel post og ikke legger merke til år, så har jeg fjernet referanse til sted og tid. Men jeg lar resten ligge da det jo er noen bilder her som fortsatt er fine å se 🙂

hagen-medio-juli

Har du lyst til å besøke hagen min? Da er du hjertelig velkommen hit søndag XX juli, eller  XX august (min anbefaling), eller i september (datoen kommer senere).  Hagen er åpen mellom kl 15 og 17.

Jeg synes det er skummelt å åpne hagen slik fordi det setter forventninger om at her er verdt å besøke. Og for noen av dere er det nok det, men om du forventer en utstillingshage så blir du skuffet. Hagen er ikke stor, og den er slettes ikke perfekt. Her er både ugress og uferdig prosjekt slik alle levende hager har, og altfor få ting som blomstrer. Hagen er jo dessuten usedvanlig godt fotografert, hehe, så det er nok ikke så mye nytt å se.

hagen-medio-juli-4

hagen-medio-juli-6

Men vil du se er du velkommen 🙂 Jeg anbefalerxx. august, det er nok den av dagene hagen er på sitt fineste, men jeg åpner altså i juli og september i tillegg, sånn for de som det passer bedre for.

hagen-medio-juli-2

Så blir det spennende å se om det kommer 10 eller 100 gjester 🙂 Jeg kommer (forhåpentligvis, om helsa ikke slår seg vrang) til å sitte i en stol i hagen, så kan du slå av en prat om du vil, eller bare rusle rundt.

Håper å se deg!
Klem Anne 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Hei! Så koselig med åpen hage. jeg håper virkelig at jeg kan komme å hilse på deg, og å se den flotte hagen din. Vi har kjøpt oss et større hus med veldig stor hage. Det hadde vært veldig inspirerende og nyttig for meg å være der. Jeg ønsker deg en riktig god sommer ☀ ☀ ☀ Håper vi ses.
    Med vennlig hilsen,
    Valentina

  2. Hvor bliver det spændende – jeg håber du får sol og en masse have interesserede på besøg. Jeg selv holder åben have i august i Danmark, og jeg er også spændt på om der kommer 3 eller 100. Håber du får nogle dejlige åben have arrangement er. Havehilsner Maria

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her