Heihei fra ekornet, og meg :)

Oki, litt motbakke for tiden så ikke så mye overskudd til den bloggingen. Det jeg har blir stort sett brukt på å preppe huset for salg. (Ja, jeg selger hus og hage her på Nordstrand nå i september). Men, i dag var ekornet så innbydende at jeg tuslet ut med kamera, og han stilte villig opp for en fotoseanse.

Det gjorde meg godt, og kanskje bildene kan glede deg litt også?

Og ja, jeg kommer nok snart igang med regelmessige blogginnlegg igjen. Bgynner å se enden på opprydding og oppgraderingen nå 🙂

ekornet-august

ekornet-august-2

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  1. Så skjønn! Og det må jo være litt av en vitamininnsprøytning å få besøk av i dine travle og slitsomme dager. Har flyttet noen ganger, så det kan jeg litt om. Lykke til!

  2. Helt nydelig liten ekorn- venn! Takk Anne, og masse lykke til med salg. Men, da blir jo hagen solgt også da? Og du ‘må’ begynne på en ny? Høres litt trist ut å selge hagen- men det er jo også spennende med en ny ;))

  3. Flotte bilder av ekornet. Du er god som snart er i mål med klarering for salg. Må nevne at frøene jeg fikk av deg gleder hver dag. Superstore ringblomster, clarkia, tomat og erteblomst- det var det jeg fikk i jorden i vår. Husk å ta noen pustepauser. Klem.-)

  4. Så vakker da! Her er det ekornunger i skogen og jeg har sett dem noen ganger og de får meg til å le hver gang. Håper du får orden på sakene etterhvert. Jeg har selv hatt bloggfri i sommer også, men nå vender hverdagen tilbake. Med det blir det litt blogging også. I dag skal jeg kjøpe meg litt calluna og mer bark til blomsterbedene, så blir det høstforberedelser i ettermiddag. Ha en vakker dag og lykke til med fortsettelsen og salget!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her