Derfor selger jeg hus og hage

Jeg nevnte dette tidligere i sommer, men basert på tilbakemeldinger direkte til meg og diskusjoner i ymse sosiale medier så er det visst en god ide å gjenta meg selv. Dette er jo ikke hemmelig, det er bare ikke noe jeg har behov for å utbrodere på 🙂

Ektemannen valgte i våres å gå i fra meg. Dette er helt udramatisk, jeg synes naturligvis det er trist at det er slutt, men Hallstein og jeg er ikke uvenner. Jeg har ikke mulighet til (og ikke tror jeg det er bra for meg heller) å bo videre her alene. Jeg er veldig glad i dette huset, og hagen, og nabolaget, men det er på tide å gå videre.

Akkurat hvor «videre» er veit jeg ikke enda. Nå selger vi forhåpentligvis huset neste onsdag, så ser jeg hva jeg har å rutte med, og så dykker jeg ned i boligjakten igjen. Men, det blir garantert en bolig med et hyggelig (eller potensielt hyggelig) uteareal. Og jeg kommer naturligvis til å fortsette med hageformidling gjennom både blogg og bøker, og forhåpentligvis også andre kanaler.

Tusen takk til alle dere som de siste dagene og månedene har kommet med støttende ord og handlinger. Jeg setter virkelig pris på det! *klem*

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

  1. Hei Anne. Jeg synes dette var veldig trist, men du er en tøff jente med pågangsmot og jeg ønsker deg lykke til videre. Det blir jo spennende for oss når du skal beplante ny hage eller terrasse. Lykke til med boligleting. Klem

  2. Håper at hus med hage kommer din vei – sånn at du fremdeles kan formidle herlige hagebilder og gode artikler på Moseplassen – selv om det blir vel en ny Moseplass da?
    Lykke til med ny epoke i livet! 🙂

  3. Veldig trist . Men satser på at vi snart følger deg i nytt hus . Og ny hage. I allfall må du ha en liten kjøkkenhage. Håper jeg. Takk for utrolig inspirasjon. Jeg begynte med 2 growcamper og 2 pallekarmer i fjor. I år fikk jeg drømmedrivhuset opp i påsken.
    Mye av dette er pga bloggen din. Og instagram. Takk Anne

  4. Masse lykke til, både med hussalg og huskjøp. Har begynt å lese mange av innleggene dine de siste månedene, og de er i en klasse for seg selv for norske hageblogger. Synes du er veldig tøff også i dette innlegget ditt og sier ting som de er uten å pynte på det. Jeg gleder meg til å lese alle de bra innleggene dine fra en ny og spennende hage.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her