Solgt!

Jupp. Nå er boligen solgt!  Hurra 😀

Det ble en fin pris, godt over takst, og jeg er akk så glad, for det betyr at jeg har en hyggelig sum å kjøpe neste bolig med, eller for å være presis, neste uteområde med bolig til 😉

For ja, det blir hage i en eller annen form. Og som jeg må si hver eneste gang ettersom dere ellers spekulerer: Ja, jeg skal naturligvis fortsette å blogge om hage!

Overtagelsen er først 1. mars, så det blir julefeiring her i huset. Og om helsa holder seg så ser jeg frem til å lage det skikkelig vinterlekkert i hagen, både for den fra naturens side traurige november, den potensielt festlige desember, og den vintervakre januar og februar. Heng på så blir det masse dekorasjon og styling-tips etterhvert!

Og før det blir det naturligvis mer høsthageblogging, her blomstrer jo fortsatt flittig 🙂

Men aller først skal jeg slappe av. Og så gradvis få alle mulige rare ting ut av skap. Har bodd i et visningshjem de siste ukene, og det betyr at alt mulig du har stående fremme, som ymse krakker, skittentøyskurver, tannbørste, hårspray, kjøkkenutstyr og vel det meste av småtteri og ikke så rent lite storeri er stappet inn i skapene. Jeg har for eksempel ikke fått sett på tv på vel tre uker, finner ikke igjen fjernkontrollen etter en rydderunde for en førvisning… hehe.

Takk til alle som på store og små vis har hjulpet meg de siste månedene! Takk til mine fantastiske foreldre som har gjort ufattelig mye, takk til gode venner som har bidratt, takk til snille blogglesere som tidligere i sommer hjalp meg med å få skikk på hagen, takk til alle dere som har delt bloggposter og finnannonse om salget! Og takk til alle dere som med gode ord har bakket meg opp, ja faktisk heiet på meg. Nå har hagen fått en ny eier, og jeg kan gå videre.

Og sånn til slutt for å gjenta meg selv. – HURRA! Salget gikk bra 😀

anne-moseplassen-2

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

16 KOMMENTARER

  1. Å så flott Anne. Gratulerer med salget, jeg er så lettet på dine vegne. Nå kan du lete etter drømmehagen/terrassen. Klem 🙂

  2. Veldig hyggelig å høre at det gikk så fint med salget . Nå blir det spennende å følge veien din videre. Alltid kjekt med inspirasjon fra deg når det gjelder hage og dyreliv i hagen .

  3. Så bra! Gratulerer søte deg Jeg har lest bloggen din en stund…men ikke registrert meg. Gjør det nå og gleder meg til å » Slå følge » på veien videre.

  4. Så flott! Gratulerer! Er så deilig når ting går i orden. Har solg et hus og noen leiligheter selv, så kjenner følelsen av å bo i et visningshjem. Er så deilig å kunne ta fram ting igjen, og begynne å rydde/pakke/kaste. Gleder meg veldig til å fortsette og følge bloggen, både gjennom høsten, vinteren og i din nye hage. Lykke til!

  5. Heisan, takk for hyggelig hagebesøk søndag, var inspirerende! Og søte gode druer.
    Fint det gikk bra med hussalget. Kommer til å savne ekornreportasjene dine.
    tor-arne

  6. Gratulerer med vel overstått salg og salgsprosess :-))) !!!
    Du har gjort en helt formidabel jobb fra A til Å !!!
    Nå får du hvile på laubærene, senke skuldrene og puste ut…
    Det er menneskene (les: du) som skaper (den fargerike) magien rundt deg…Din kreativitet og kjælighet til dyr og natur.
    Jeg er helt sikker på at du vil skape inspirerende vekst rundt deg også i fortsettelsen …. <3 Hvorhen du er :-)….
    Ja, og vi vil heie på deg, også i fortsettelsen !!!…klem <3

  7. Gratulerer med salg! Jeg ble så nysgjerrig på den vegghengte (?) planten bak deg på bildet! Hva er det? Og har den brukt hele sommeren på å vokse seg så stor og fin?

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her