Vinterkrans med einer, lav og lerk :)

Bare for å få sagt det: Naturligvis kan du pynte opp med krans utenfor jul også! Naturmaterialer er vakkert året gjennom, og vi trenger absolutt noe vakkert å se på utover januar, så la deg gjerne inspirere :)

Denne kransen er bundet ved at jeg først surret einer på en grunnkrans, det kan du se hvordan gjøre her.
Når einerkransen var ferdig så har jeg lagt lavkledde grener av gran (altså “døde” grener uten bar), og lerkegrener (med og uten kongler) oppå einekransen og bundet de fast her og der med ståltråd.

Enkelt, og tidløst. Eller hva?

krans-lav-lerk-3krans-lav-lerk-2krans-lav-lerk

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 Comments

 1. Nydelig vinterkrans og fin inspirasjon for meg som akkurat i dag tenkte at det var for gæ’li å ta vekk einerkransen på døra om noen få dager. Den har en rød sløyfe nå, og jeg tenkte at “den må jeg ta vekk. Og prøve å finne noe annet som pynt.” Takk for god idé!

  1. Moseplassen

   hehe, av med den røde sløyfa så er den avjulefisert! Trenger den pynt så kan du jo bruke en annen farget sløyfe, eller noe helt annet :)

 2. Nydelig- ingenting slår naturens egne materialer og en kreativ sjel:-)

  1. Moseplassen

   Takk for det Anne Elise :)

 3. Så utrolig fin krans! Jeg tror jammen jeg må ta meg en tur ut i skogen og finne meg noen kvister. takk for inspirasjon.