Flytter snart!

Nå begynner det nærme seg overtagelse av ny bolig, og jeg gleder meg vilt!
Rimelig enspora fokus oppi hjernen min for tiden. Dere har vel merket at det sniker seg inn tanker og planer om den nye takterrassen konstant i bloggingen, så nå tenkte jeg at jeg fikk la det slippe til i en helt egen bloggpost, hehe.

Om to uker tar jeg over leiligheten på Majorstua. Jupp, på topp der bak rekkverket ja :)
To soverom, et stue-kjøkkenrom og bad, samt privat takterrasse. Leiligheten ligger på hjørnet og går nesten helt ut til høyresiden på bildet over.

leilighet-plantegning

Jeg tar altså over leiligheten 1. februar, og så er overtagelsen på huset 1. mars. Det vil si at jeg har en hel måned på å komme i orden i det nye, og få ryddet meg helt ut av det gamle. Planen er å allerede 1. februar flytte over en seng og litt kjøkkenutstyr mm slik at jeg kan prøvebo noen dager i byen. De dagene planlegger jeg å bruke til å finne veggfarger (kan da ikke ha hvite vegger!) og til å tenke nøye på hva jeg trenger av oppbevaring og andre møbler. Så blir selve hovedflyttingen først gjort i siste halvdel av februar.

stue

Det skal bli herlig å skape et nytt hjem, kun ut fra mine egne preferanser :D Så selv om jeg på ingen måter gleder meg til flyttingen (jeg hater å måtte ha så mye hjelp), så gleder jeg meg masse til å ha flytta :)

Og ja. Jeg gleder meg til å vise dere den nye boligen! Om alt går smertefritt med overtagelsen så blir det live-sending på facebooksiden i løpet av 1. februar, så husk å følge meg der :D

frodig-hage

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 Comments

 1. Ser veldig fint ut. Gratulerer og lykke til

  1. Moseplassen

   Takk! Hyggelig at du liker det, skal bli fint å vise dere mer :D

 2. Grattis till nya lägenheten! Ser jättefint ut, och vilken härlig terass.
  Ha det gott
  Kram Maria

  1. Moseplassen

   takk Maria :) Ønsker deg en flott helg!

 3. Koselig på Majorstuen, jeg bodde der i mange år før jeg flyttet tilbake til Haugesund, selv om det er bra her så savner jeg å bo der.
  Ha en fin helg, hilsen Ingeborg fra fruhaldshage

  1. Moseplassen

   HeiHei Ingeborg, så koselig at du har bodd i ommerådet :) Jeg har sjøl erfaring fra både Majorstua og Frogner, så det kjennes litt som å komme hjem :)

 4. Nina Braaten

  Jeg gleder meg til å følge med på utviklingen av din nå litt smalere terrasse, jeg har en selv og det skal bli fint å få litt nyttige tips, lykke til med flyttingen og gratulerer med ny leilighet.

  1. Moseplassen

   Takktakk, jeg gleder meg til å kunne bidra mer direkte ovenfor balkongeierene selv jeg :)

 5. Spennende med balkonghage! Flytting er pyton, men det er deilig etter på :-)

 6. Jeanette

  Gratulerer med ny leilighet. Flott at du kan inspirere andre til å bruke terrassen som uterom. Man må ikke ha stor hage for å bo grønt. Selv om det sikkert blir veldig grønt og kreativt hos deg. Håper formen din er bra, og at du får god flyttehjelp. Du kommer til å bli en inspirasjon for alle som vil bo i byen og likevel kose seg med blomster. Skal følge bloggen framover, og gleder meg. God klem

 7. Lillian Sørgaard

  Lykke til med flyttingen Anne <3 Majorstua er en idyllisk bydel, håper du vil trives:) klem

 8. Gratulerer med ny leilighet på Majorstua, ønsker deg lykke til og håper du blir fonrnøyd.

 9. Velkommen til nabolaget! Gleder meg til å få balkongtips. Jeg har prøvd å dyrke det meste på balkongen men trenger alltid nye ideer da jeg prøver å ha den grønneste balkongen i nabolaget:-)

  1. Moseplassen

   Herlig ambisjon det, å ha grønneste balkongen i nabolaget!
   Jeg synes det er såå gøy å se frodige balkonger fra gaten, skikkelige nabolagsgave :D

 10. Nå blir det pottehage? Så koselig! Lykke til ny hjemmet ditt. Ser så pent ut. ❤

  1. Moseplassen

   Jepp, nå blir det krukkehage :)
   Takktakk, det blir morro å gjøre det til mitt eget!

 11. Tor-Arne Foss

  Gjetter på at det blir den frodigste og flotteste balkongterassen på den kanten av byen! Gleder meg til å se. Sikkert noen ideer å innhente. Selv for min tomannsbolighage med to terrasser.