På forsiden av Hagegleder!

Fil 05.02.2017, 18.05.40I dag fikk jeg meg en overraskelse på Snapchat. Satt og åpnet meldinger, og så plutselig dukket det opp bilde av meg selv. På forsiden av ett blad!

Ble først litt forvirra, og så kom jeg jo på at jeg hadde gjort et intervju med Nelson Garden sitt kundeblad Hagegleder i sommer. Nå er tydeligvis bladet ute i hyllene, med meg på forsiden :)

Det er et hyggelig intervju. Du kan lese det på nett her, eller stikke innom en butikk som har Nelson-frø og plukke opp en papirutgave.

Klargjøring:
* Jeg sier det er logisk at små tomater er enklere å dyrke enn store. Det er det jo ikke, det som er logisk er at små tomater modner raskere enn store. Derfor er det enklere å lykkes med små tomater.

* Jeg er litt springende i teksten, så jeg vil gjerne få forklare dette med å så til rett tid. Frøpakken har ofte en ganske romslig såperiode oppgitt, feks mars-april. Følg pakken, og tilpass tidspunktet til utstyret du har og lokalt klima. Det er ikke nødvendigvis sånn at du får bedre plante av å så tidlig, du må ha gode forhold for planten mens den er baby, har du ikke det bør du vente til slutten av perioden. Og det er ikke nødvendig å styre med å forså noe som kan såås direkte ut, flott med blomster på sensommer og høst også!

Journalist Heidi Røsok-Dahl og fotograf Sara Johannessen var her i august på en av de åpne hagedagene, en av sommerens flotteste dager, på flere enn en måte. På bildet under ser du jentene sammen med en av hagegjestene, og den alltid like populære ‘Vanilla Fraise’ som jeg like gjerne lenker til først som sist, hehe.

apenhage-journalist-fotograf

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Hei Anne! Jeg fant deg på på mandag jeg (den 30.01.17). «Du» lå så fint ved siden av en hel vegg av frø. Jeg kjøpte frø av både blomster og grønnsaker, og fikk med deg og masse gode tips på kjøpet. Likte bladet, og hadde håpet å få se din praktfulle hage, men jeg var i Oslo ei uke for tidlig. Kjekk og informativ artikkel forresten. Ha ei flott uke i nye omgivelser!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her