Rundtur i den nye boligen!

eck-32-anne

I går fikk jeg den nye leiligheten!
Jeg holdt en direktesending på facebook hvor jeg viste frem leilighet og takterrasse, klikk her for å se den.

Videoen viser leiligheten mye bedre enn bilder kan, meeen, du får da bilder som bonus lell ;) Jeg har tatt mange, og kommer til å ta enda fler, for er det en ting jeg har lært av 9 år med blogging så er det at før-bilder er gull å ha i arkivet…!

Leiligheten er jo helt nyoppusset så jeg skal ikke gjøre mye med den, men alle de hvite veggene og trolig noen av takene og listene skal males, og så skal det jo møbleres. Og når alt er ferdig så blir det morsomt å sammenligne før med etter :)

eck-32-6eck-32-5

Stue/kjøkken, med utgang til balkong (takterrasse på tilbaketrekt toppetage)

eck-32-7

Utsikt ut ett av stuevinduene til de herlige trærne på Vestkanttorget, når jeg får fjernet de platene på rekkverket så blir det enda bedre :)

eck-32

Soverom1

e-32

Soverom2/ arbeidsrom/ roterom/ vaskerom!

eck-32-2eck-32-3

Badet :)

leilighet-plantegningfrodig-hagetakterrassen-desember-5takterrassen-desember-4takterrassen-desember-2

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 Comments

 1. Christine

  Utrolig lekker leilighet! Ingen tvil om at den blir enda lekrere når du får pyntet litt! Gleder meg til å se takterassen i sommer.

  1. Moseplassen

   takktakk :)
   Jeg gleder meg også til sommeren, men først juksevår! Nå er det meldt kaldt, men så snart den kommende kuldeperioden er over, så skal jeg smette ut noen potter med løkblomster og stemor, og litt utemøbler, og litt moseputer og bjørkegrendekorasjoner.

 2. Den leiligheten er et funn av de sjeldne! Så kjekt med terrasse i to himmelretninger, og vinduer mot terrassen fra alle rom, genialt!
  Og når alt i tillegg er nytt og lekkert, så må det være en stor glede å “male på dette lerretet”, syntes det “bildet” passet når noe av hvitfargen skal overmales og møbler og ting og tang vil jo også bety farge.
  Fine omgivelser var det også, jeg skjønner godt at du vil avdekke den noen steder i stedet for bare tett rekkverk.

  Det blir kjekt å følge prosjektet videre, både ute og inne.

  Jeg lurer på om du skal ta med noen av de fine krukkene andre elementer fra gamlehagen, men den som lever får se…

  Lykke til, og takk for at du deler!

  1. Moseplassen

   Hei Britta, så hyggelig at du likte leilighetn og trerrassen :)
   OG ja, absolutt å male lerret her, både med maling og møbler og krukker og planter og tekstiler og mer!

   Jeg kommer til å ta med meg alle krukkene jeg har, muligens med unntak av de to største kjempekrukkene, som er gigantiske. Jeg kommer i tillegg til å kjøpe inn enda flere krukker, og snekre noen plantekasser. Jeg har veldig sans for å plassbygge kasser mm, både økonomisk og plasseffektivt, og så er det i tillegg en fin mulighet for å lage en gjennomgående visuell tråd. OG, det er noe som jeg veit mange av leserne kan ha glede av å se :)

 3. Kononfin leilighet Anne :-) Jeg er helt enig med deg angående hvite vegger, jeg har lyse vegger men ingen hvite. Jeg likte særdeles godt fargen på kjøkken og skapene ellers. Jeg er så spent på hvordan du skal gjøre det på terrassen, jeg trenger ideer til busker og trær som kan leve i krukker. Lykke til med alt. :-) klem

  1. Moseplassen

   Busker og trær i krukker skal bli! Jeg skal da forklare både hva jeg planter og hvorfor og hvordan, og følge opp med hvordan det går… hehe.

 4. Jeg fulgte med i går, og det blir gøy å følge med videre.

  Hva med å sette noen høye skap på veggen til høyre for inngangsdøra? Da kan du både få et skap for yttertøy og mer kjøkkenoppbevaring. Det er plass til en liten kjøkkenøy også for å avgrense mer mellom gang og kjøkken.

  1. Moseplassen

   Bra tips begge deler, og absolutt en del av vurderingen her :D
   Det er som du sier god plass til øy, og/eller skap ved veggen. Jeg har sågar lekt litt med å ha benk-enheter på hjul, slik at de kan flyttes rundt og være praktiske på ulike vis :) Nå må jeg bare ta hensyn til meg selv, og jeg lar meg ikke genere av litt kreativt rot en periode, så jeg kommer nok til å “testmøblere” litt, for å se hvordan rommet blir følende med ulike løsninger. Og flytte inn i skapene som finnes før jeg bestiller flere skap og hyller, så jeg får oversikt over hvilken behov jeg har sånn rent faktisk.

 5. Så fint! Det var godt du fant noe som jeg er sikker på du trives i. OG- ar du ser ut på de fine trærne- viktig! Unner deg mange fine år – gleder meg til å følge deg videre.

 6. Så moro å få følge med framover! Lykke til!

 7. Nå har jeg fått sett “live-sendinga” di fra overtakelsen!
  Leiligheten med uteareal så fantastisk ut :) Her er potensiale og i kombinasjon med din skapertrang/glede og kreativitet er det jo bare å glede seg :)))….Deilig med en leilighet som ligger i et givende bomiljø/bymiljø, og som i tillegg har lys (!) og trær rundt seg!
  Og fantastisk utsikt!…Og når fargene kommer og den “svevende hagen” kommer, høyt hengende (som en oase) over byens larm da MÅ det jo bare bli BRA !!
  Gleder meg til fortsettelsen… :)
  Lilja

  1. Moseplassen

   Hehe, ja det blir jo på vis en svevende hage :)
   Hyggelig at du ser potensialet og gleder deg til å se hva jeg får ut av det!

 8. Hvilke en tjekket lejlighed! Tillykke med den :)
  Vi venter alle på indretningen af din terrasse :)
  kh Susanne

  1. Moseplassen

   takktakk Susanne!

 9. Ingebjørg Johansen

  Kjempespennende for oss “hageamatører”å følge med.Masse lykke til.

 10. Kirsten Seivaag

  Flott leilighetKjøkkenøy på hjul er genialt. Har det selv og flytter den rundt etter lyst eller behov.
  Lykke til

  1. Moseplassen

   Det ligger ann til det ja. STår banankasser som stand-in der nå :D Flott å høre at du har god erfaring med det selv!

 11. Tore Sandvik

  Lykke til med leiligheten.
  Håper du kommer til å fortsette med Moseplassen. Den har vært til stor inspirasjon, og ligger blant favoritter i nettleseren.

  1. Moseplassen

   Naturligvis fortsetter jeg å blogge!
   Det blir mye av det samme som før, og noe nytt. Men samme grunnverdi og intensjon :)