Hagetid, ny norsk tv-serie på TV2

Hagetid er en ny norskprodusert hageserie og starter i morgen (tirsdag 28. mars) kl 20 på TV2!
Serien består av seks episoder, og i hver episode av hagetid tar teamet over uinspirert uterom, og i løpet av fire dager transformerer de den til oase.

Det faste teamet består av gartner Steven Stiberg Long, snekker Julian Simon og illustratør Gunvor Rasmussen. I tillegg har de med seg en gjestedesigner i hvert program, i den første er det Katie Rushworth som jeg vil tro mange husker fra Design min hage/ Love your garden med Alan Titchmarsh.

Hagetid lover å by på koselig tv, med både tips og inspirasjon :)

Hagetid sendes hver tirsdag kl 20.00, og så er det reprise på søndager kl 0900.
Den blir naturligvis å finne på Sumo, TV2 sin betalingsløsning.
Og så kan du følge med på facebooksiden til gjengen!

Trailer:

Og vent, det er en tv-serie til: Hageekspertene!
pst: Har du Vox så kan du få med det en hageserie til, som startet i dag (jada, litt sløv blogger). Den går på kveldstid rundt 18.20, og så i reprise på morgenen kl 07.50!
Serien heter Hageekspertene, og er en britiskprodusert fiks-opp-en-hage serie :)

Bilder og video brukt i innlegg fra TV2/Pandura Film

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments

 1. Og Anne….. ikke nok med det. NRK sender også et nytt hageprogram. Det heter ” Hagen min” og har premiere 11. april 2017. Jippi! Så gøy med masse hage på tv ;)

  1. Moseplassen

   I know :D
   Jeg har liggende bilder og sånn som jeg har fått fra jentene, jeg er med i ett av programmene langt uti. Skulle ha skrevet om dette forlengst, men tiden har føket av gårde den siste måneden!

 2. marit Olsvik

  Hei!
  Jeg bor i Bærum .og jeg har en hage som er kun en skråning. problemet er at jeg har selv prøvd å gjøre visse endringer, da det var en stor furu og bare ugress da jeg overtok. Det jeg gjorde i sjor sommer er nå i ferd med å rase ut. Jeg bor i et borettslag så heller ikke så mye man kan ta seg til rette uten å søke.
  Håper dere kan hjelpe meg.

  1. Moseplassen

   Hei Marit
   Du kan ikke søke om få delta på programmet her, jeg har ikke noe med det å gjøre. Ta kontakt med TV2 og spør de om det tas i mot søknader, og hvor disse i såfall skal sendes :)

 3. Frank Gustavsen

  Hei dere i Hagetid, jeg har en plen som jeg så veldig gjerne ønsker meg en ute plating på og gjerne en ute peis da verandaen min er smal å trang.
  skulle gjerne hatt et gjære i mellom meg å naboen også.
  Håper dere kan hjelpe meg. Hilsen en valdres Mann

  1. Moseplassen

   Hei.
   Jeg har ingen ting med Hagetid å gjøre, og det er ikke mulig å melde seg på programmet her. Du må gå til Tv2.no, der finner du skjema.

   mvh Anne, kvinnen bak denne hagebloggen.