Hagetid, ny norsk tv-serie på TV2

Hagetid er en ny norskprodusert hageserie og starter i morgen (tirsdag 28. mars) kl 20 på TV2!
Serien består av seks episoder, og i hver episode av hagetid tar teamet over uinspirert uterom, og i løpet av fire dager transformerer de den til oase.

Det faste teamet består av gartner Steven Stiberg Long, snekker Julian Simon og illustratør Gunvor Rasmussen. I tillegg har de med seg en gjestedesigner i hvert program, i den første er det Katie Rushworth som jeg vil tro mange husker fra Design min hage/ Love your garden med Alan Titchmarsh.

Hagetid lover å by på koselig tv, med både tips og inspirasjon :)

Hagetid sendes hver tirsdag kl 20.00, og så er det reprise på søndager kl 0900.
Den blir naturligvis å finne på Sumo, TV2 sin betalingsløsning.
Og så kan du følge med på facebooksiden til gjengen!

Trailer:

Og vent, det er en tv-serie til: Hageekspertene!
pst: Har du Vox så kan du få med det en hageserie til, som startet i dag (jada, litt sløv blogger). Den går på kveldstid rundt 18.20, og så i reprise på morgenen kl 07.50!
Serien heter Hageekspertene, og er en britiskprodusert fiks-opp-en-hage serie :)

Bilder og video brukt i innlegg fra TV2/Pandura Film

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 Comments

 1. Og Anne….. ikke nok med det. NRK sender også et nytt hageprogram. Det heter ” Hagen min” og har premiere 11. april 2017. Jippi! Så gøy med masse hage på tv ;)

  1. Moseplassen

   I know :D
   Jeg har liggende bilder og sånn som jeg har fått fra jentene, jeg er med i ett av programmene langt uti. Skulle ha skrevet om dette forlengst, men tiden har føket av gårde den siste måneden!

 2. marit Olsvik

  Hei!
  Jeg bor i Bærum .og jeg har en hage som er kun en skråning. problemet er at jeg har selv prøvd å gjøre visse endringer, da det var en stor furu og bare ugress da jeg overtok. Det jeg gjorde i sjor sommer er nå i ferd med å rase ut. Jeg bor i et borettslag så heller ikke så mye man kan ta seg til rette uten å søke.
  Håper dere kan hjelpe meg.

  1. Moseplassen

   Hei Marit
   Du kan ikke søke om få delta på programmet her, jeg har ikke noe med det å gjøre. Ta kontakt med TV2 og spør de om det tas i mot søknader, og hvor disse i såfall skal sendes :)

 3. Frank Gustavsen

  Hei dere i Hagetid, jeg har en plen som jeg så veldig gjerne ønsker meg en ute plating på og gjerne en ute peis da verandaen min er smal å trang.
  skulle gjerne hatt et gjære i mellom meg å naboen også.
  Håper dere kan hjelpe meg. Hilsen en valdres Mann

  1. Moseplassen

   Hei.
   Jeg har ingen ting med Hagetid å gjøre, og det er ikke mulig å melde seg på programmet her. Du må gå til Tv2.no, der finner du skjema.

   mvh Anne, kvinnen bak denne hagebloggen.

 4. Grethe Sisseld Aarøe

  Hei. I det ene programmet malte du en feiekost. Hvor får jeg kjøpt maling som tåler å være ute? Uten at jeg på kjøpe 1 liter Jotunmaling i flere farger. Jeg finner bare vannbasert maling.

  1. Moseplassen

   Hei
   Jeg har ikke deltatt i Hagetid, eller malt feiekoster.
   Men, jeg kan da svare på spørsmålet ditt lell.

   Du kjøper utendørsmaling, det spiller ingen rolle om den er vannbasert eller oljebasert, bare den er ment for utendørs bruk. Spør på malebutikken om råd, så finner de en maling som tåler slitasje.