Takk!

Onsdag var en fin dag, og en dag med mange følelser.
Det var overtagelse på hus og hage, og jeg delte på kvelden en bloggpost hvor jeg tok farvel med hagen og sa at jeg var litt emosjonell. For det var jeg jo naturligvis.

Jeg satt strek for ett liv. En ting er jo at jeg flyttet fra hagen som er så kjær, men mer ladet er det jo at dette avslutter nok en ting mellom Hallstein og meg, (min x-mann). Jeg har med meg gode opplevelser fra gamlehagen og jeg kommer alltid til å tenke tilbake til den hagen med kjærlighet. Og nå tar en ny fin liten familie over stafettpinnen der, og jeg fortsetter livet mitt med nye flotte muligheter her på Majorstua.

 

Jeg er så heldig at jeg har mange rike opplevelser å se tilbake på. Og enda flere spennende opplevelser i vente!

Jeg er også så heldig at jeg i stor grad greier å kjenne på at det er litt sorg og savn for det som ikke ble, uten at det blir overveldende. Jeg ønsker å stå i følelsen litt, erkjenne at den finnes, og at det er ok. Og så går jeg videre, ser frem og gleder meg oppriktig over muligheten til å skape noe nytt :)

 

Så jeg blogget kort om at jeg var emosjonell, og fikk sånn en fantastisk respons! Det varmet! Utrolig hyggelig at dere lesere tok del i dagen med meg, at noen av dere delte egne erfaringer rundt dette å flytte fra et kjært sted, og at andre heiet på for de nye opplevelsene som kommer. JEG ER SÅ PRIVILIGERT!

Det betyr så utrolig mye for meg å ha dere med på reisen. At dere er interessert i å delta i mine opplevelser, og at dere bryr dere om hvordan jeg har det. Så tusen takk for det!

Klem Anne :)

Pst: Bildene er av vårblomstrende løk. De er fotografert i gamlehagen, og kommer nok også til å glede meg her i nyhagen. Løkblomstring som automagisk starter nytt liv, som øser av seg selv og gir oss gode opplevelser.
Fra øverst: Krokus ‘Prince Claus’, Tulipa turkestanica, Perleblomst (akkurat denne Muscari latifolium), rutelilje (fritillaria meleagris), og til sist en fuglestjerne (Ornithogalum).

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

  1. Hei Anne. Jeg ble helt rørt da jeg leste innlegget ditt. At du deler med oss i en vanskelig tid. Du vil alltid huske hagen, den har vært en del av deg i mange år. Jeg kan enda tenke tilbake på hagen jeg forlot, men er så glad for den jeg har nå. Det vil du også etterhvert. Terrassene dine kommer til å bli et eldorado. Gleder meg til å være med på veien. Ønsker deg en god dag.

    • takk for det. Og ja, her er så mye fint å glede seg over og glede seg til, jeg er heldig :)

  2. Kjære Anne! Ble skikkelig rørt av det du skrev! Jeg føler med deg! Alltid vondt å forlate det man er glad i! Flott at du greier å stå i det og tenke » riktig» ! Det å kunne se fremover til nye gleder og nye muligheter! Du er så sterk og så dyktig, så jeg tror du klarer dette fint! Ønsker deg masse lykke til med dine nye prosjekter! Gleder meg til fortsettelsen! God helg fra meg!

  3. Selv takk!

    For alt du deler av plante-inspirasjon og hageinnrednings-tips, og mye mer. Og i det siste også det å takle forandringer i livet med positivitet.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her