Blomstervenners klubb!

Hage er fantastisk på det vis at det alltid er noe nytt å la seg glede over, inspirere av, og ikke minst lære. Det finnes så mange ulike planter, så mange ulike måter å dyrke på, og så mange ulike måter å sette ting sammen på at det aldri kan bli kjedelig 🙂

Det er mange kilder for hageglede, felleskap og kunnskap. Personlig har jeg stor nytte av internett, det passer helsen min godt med elektroniske hagevandringer og prater. Men jeg gleder meg også over at det finnes muligheter for å møtes mer fysisk, som feks i de mange ulike foreninger. De fleste kjenner nok til Hageselskapets mange hagelag, men veit du at det også finnes spesialiserte foreninger rundt om?

 

Månestråle, Kirengeshoma palmata

 

Blomstervenners klubb er en slik. En spennende liten forening for de som liker å dykke dypt ned i hagematerien. Åpen for alle. En møteplass for unge og gamle, erfarne og newbees. Alle som ønsker å plante- og hagenerde litt.

Canadablodurt, Sanguinaria canadensis, ‘Multiplex’

 

Som hageforeninger flest så holder de jevnlig medlemsmøter med foredrag. Jeg har vært medlem i mange år, men aldri hatt helse til å kunne prioritere å gå på møtene. Men neste helg da skal jeg, for da er det superseminar med absolutt fantastiske foredragsholdere! (Ulf Nordfjell er en av de!!!)

Akkurat det seminaret er dessverre fullt, men det inspirerte meg til å skrive litt om foreningen, for det kommer jo andre events og jeg tror det er flere enn meg som kan like å møte hagentusiaster.

Sjekk ut foreningen via deres blogg her og se litt av medlemmenes aktiviteter på deres facebookgruppe her. Og du, ikke la deg skremme av at jeg bruker ordet nerde. Det er ikke noe krav om at medlemmene skal kunne masse, det holder lenge at du er interessert i mer enn det grunnleggende 🙂
– Håper du blir med i felleskapet!

Gudeblomst, Dodecatheon meadia, ‘Shooting Star’.

 

Forglemmegeisøster, Brunnera Macrophylla, ‘Mr Morse’

 

Bildene i innlegget har ikke noe direkte med selve teksten å gjøre. Det er rett og slett et knippe nerde-stauder 🙂 Det aller første bildet viser Anemonella thalictroides ‘Shoaf’s Double Pink’

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

    • Blir bra! Jeg må gå for halvdagsseminar pga helsa, så se etter meg etter maten da! (du veit jo åssen jeg er, jeg kjenner jo ikke igjen noen i folkemengder..)

    • Ja, jeg veit det er mye trivelig folk med. Har jo bare deltatt fra sidelinjen så langt, men gleder meg til helgen nå 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her