Fortryllende tulipanbed!

Se for en skjønn skatt jeg oppdaget i nabolaget! Tulipaner og solen samarbeidet på magisk vis, og jeg håper jeg greier å viderebringe litt av all gleden som  struttet ut av blomstene :)

For noen farger!
For en livsglede!
For en inspirasjon!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments

 1. Annette Bugge Helle

  Det klarte du! Så vakkert! En elv av tulipaner med grønt gress på breddene! Og hvilke farger! Ser også ut som en masse hostaer står klar til å ta over plassen – god ide! Nå ble jeg inspirert til å gjøre noe lignende :-))

  Hilsen Annette

  (For)hagene i byen er jo noe av det vakreste som finnes, synes jeg:-)Særlig i området du bor(Frogner/Majorstuen/Fagerborg!). Og så noe med at de er synlig for alle, kanskje? Og vanligvis er utrolig mye gjort ut av et lite areal!

 2. Noe så nydelig- og de fargekombinasjonene!
  Du er nå er mesterfotograf og.-)

 3. Meget smukt. Hvad hedder de forskellige tulipaner?

  1. Moseplassen

   Det veit jeg ikke. De er ikke plantet av meg :)