Om hagen min på NRK “Hagen min” :)

Så, på tirsdag besøkte NRK programmet Hagen min den gamle hagen min :D
Du kan se innslaget på NRK nett-tv her. (fungerer også i utland)

Jeg må innrømme at jeg var veldig spent på dette innslaget, selv om det jo bare var på fem minutter. Opptaket ble jo gjort for ett år siden og jeg kunne ikke huske hva vi hadde fokusert på. Så jeg lurte på innhold, og så var jeg jo som alltid spent og nervøs for å se meg selv på tv. Rart med det, jeg blir faktisk langt mer nervøs for å se på meg selv i ettertid, enn av å filme!
Ville jeg si fornuftige ting? Ville det bli sagt på en god måte? Ville innslaget bli verdt å se?

Meg og Lykkefund, som absolutt ikke ville slippe genseren…

Jeg får overlate til dere å vurdere hva dere synes om innsatsen min forran kamera, men jeg synes i alle fall at fotografen og klipperen har gjort en god jobb :)

Men det ble jo litt konsentrert, så her er noen lenker så du kan fordype deg om du vil: 

Pst:
Sist i innslaget så står jeg der og vifter med telefonen og snakker om at jeg har en par tusen på besøk. Det ble litt kryptisk, men det jeg mente å si er at jeg anser dere som følger meg på blogg og i andre sosiale medier som hagegjester. Jeg ser faktisk for meg at dere er med meg ut i hagen, at dere står der ved side av meg mens jeg entusiastisk deler av opplevelsene :)

Håper du også kjenner på det slik, og at du fortsetter å holde meg med selskap i hager, parker og på balkong!

https://www.instagram.com/p/BG92F6_HMtW/

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 Comments

 1. Dessverre fikk jeg ikke sett “Hagen min” på tirsdag, så det var kjempefint at du la det ut. Og det var virkelig verdt å se. Har jo sett hagen din på bilder ” tusen ganger”, men du verden, jammen var det forskjell å se det på film. Nå fikk jeg se sammenhengen i hagen, det var største forskjellen, synes jeg. Det var også supert å se alle blomsterarrangementene. Dette var SÅ moro, Anne. Tusen takk for at du la ut lenken, og for at du i det hele tatt tok imot NRK. Det må ha kostet deg masse krefter! Jeg har vært med deg i flee år, og blir selvfølgelig med videre. Klem fra Berit.

  1. Moseplassen

   Det ble en kraftinnsats i forkant av innslaget. Det var jo en vanskelig vår og jeg og måtte jo tilslutt be blogglesere om hjelp for å komme sånn nogenlunde ajour i hagen, men da fikk jeg masse hjelp og støtte, og jeg er veldig glad jeg fikk den muligheten til å få hjelp, og til å så få vist frem hagen :)

 2. Hanne-Lise Noreid

  Hei Anne. Innslaget var supert. Posere foran kamera, det kan du. Ønsker deg en fin kveld.
  Hilsen Hanne-Lise.

  1. Moseplassen

   Takktakk, så hyggelig å høre Hanne-Lise :)
   God helg til deg!

 3. Jeg så også innslaget og synes det var kjempebra. Arti å se hagen i sin helhet. Fortsetter å følge nå også.

  Lena

  1. Moseplassen

   Hurra! Hyggelig at du er med videre, og at du likte innslaget :D

 4. Veldig fint innslag og et koselig program! Takk for at vi fikk komme på besøk :-)

  1. Moseplassen

   Så hyggelig du likte innslaget Siri! Hyggelig å ha deg “på besøk” :)

 5. Det var et veldig koselig innslag fra hagen din, du er flink :)
  Ha en fin dag, hilsen Ingeborg fra fruhaldshage

  1. Moseplassen

   Hei Ingeborg, så hyggelig at du likte innslaget! Ønsker deg en goood helg :)

 6. Veldig fint og inspirerende innslag :-)
  Du og hagen strålte og du fikk på en effektiv og god måte formidlet mye på kort tid!
  Skikkelig feel good ;-))
  Lilja

  1. Moseplassen

   Takk Lilja, det var hyggelig å høre! :D