Om hagen min på NRK «Hagen min» :)

Så, på tirsdag besøkte NRK programmet Hagen min den gamle hagen min :D
Du kan se innslaget på NRK nett-tv her. (fungerer også i utland)

Jeg må innrømme at jeg var veldig spent på dette innslaget, selv om det jo bare var på fem minutter. Opptaket ble jo gjort for ett år siden og jeg kunne ikke huske hva vi hadde fokusert på. Så jeg lurte på innhold, og så var jeg jo som alltid spent og nervøs for å se meg selv på tv. Rart med det, jeg blir faktisk langt mer nervøs for å se på meg selv i ettertid, enn av å filme!
Ville jeg si fornuftige ting? Ville det bli sagt på en god måte? Ville innslaget bli verdt å se?

Meg og Lykkefund, som absolutt ikke ville slippe genseren…

Jeg får overlate til dere å vurdere hva dere synes om innsatsen min forran kamera, men jeg synes i alle fall at fotografen og klipperen har gjort en god jobb :)

Men det ble jo litt konsentrert, så her er noen lenker så du kan fordype deg om du vil: 

Pst:
Sist i innslaget så står jeg der og vifter med telefonen og snakker om at jeg har en par tusen på besøk. Det ble litt kryptisk, men det jeg mente å si er at jeg anser dere som følger meg på blogg og i andre sosiale medier som hagegjester. Jeg ser faktisk for meg at dere er med meg ut i hagen, at dere står der ved side av meg mens jeg entusiastisk deler av opplevelsene :)

Håper du også kjenner på det slik, og at du fortsetter å holde meg med selskap i hager, parker og på balkong!

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

12 KOMMENTARER

 1. Dessverre fikk jeg ikke sett «Hagen min» på tirsdag, så det var kjempefint at du la det ut. Og det var virkelig verdt å se. Har jo sett hagen din på bilder » tusen ganger», men du verden, jammen var det forskjell å se det på film. Nå fikk jeg se sammenhengen i hagen, det var største forskjellen, synes jeg. Det var også supert å se alle blomsterarrangementene. Dette var SÅ moro, Anne. Tusen takk for at du la ut lenken, og for at du i det hele tatt tok imot NRK. Det må ha kostet deg masse krefter! Jeg har vært med deg i flee år, og blir selvfølgelig med videre. Klem fra Berit.

  • Det ble en kraftinnsats i forkant av innslaget. Det var jo en vanskelig vår og jeg og måtte jo tilslutt be blogglesere om hjelp for å komme sånn nogenlunde ajour i hagen, men da fikk jeg masse hjelp og støtte, og jeg er veldig glad jeg fikk den muligheten til å få hjelp, og til å så få vist frem hagen :)

 2. Hei Anne. Innslaget var supert. Posere foran kamera, det kan du. Ønsker deg en fin kveld.
  Hilsen Hanne-Lise.

 3. Veldig fint og inspirerende innslag :-)
  Du og hagen strålte og du fikk på en effektiv og god måte formidlet mye på kort tid!
  Skikkelig feel good ;-))
  Lilja

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her