Wow, fargefest på RØTTENE!

Altså, har man hage har man en opplevelsespark :D
Følger man med så er det mye å glede seg over, eller iallefall bli fasinert av.

Som for eksempel røttene på mangold.
Jeg pleier å så mangolden min selv, den er superenkel, men nå hadde jeg altså dette behovet for å raskt lage kjøkkenhage for Aftenpostenreportasje og da havnet det blant annet noen fine småplanter med mangold i handlekurven.

Mangold kommer i mange farger, men det var først nå jeg oppdaget at det jammen ikke bare er bladene som har farge, fargen stikker ned i røttene også! Harrusettpåmaken!

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her