Oppdatering fra takterrassen :)

Ett lite bilderas fra hagen! (ja naturligvis er takterrassen min en hage..)
Det skjer noe spennende inne i dag også, det males! Du kan se noen glimt av det på Instagram-story, og så blir det bloggpost om maleprosjektet i morgen :)

13 KOMMENTARER

  • Ja, de trærne i park og hos naboer er gull. Det samme er de vakre nabobyggene. Dette er noe jeg var veldig bevist på å se etter når jeg lette etter bolig, at det er grønt rundt gjør stor forskjell for ens eget areal, men at det skulle bli SÅ mange store fine trær ved hadde jeg ikke trodd :D

   Den store syrinhortensiaen som står i den blå tønna har stått i krukke i tre år allerede, den greier seg sikkert :) (bodde i krukke på nordstrand også)

 1. (Fortsatt) en glede å lese bloggen din, og ikke minst se hvordan det du tar i, blir til gull. – Fantastisk forvandling av takterrassen til en grønn oase!

 2. Hei Anne. Nydelig har du fått det. Og så frodig. Likte veldig godt tønna di. Fortsatt god uke til deg.
  Hilsen Hanne-Lise.

  • TakkTakk, det er mange fine tønner her faktisk, skal få vist frem de andre også selv om denne blå nok er den «peneste», herlig med gjenbruk!

 3. Hei! Har du noen tips til typer grønne planter som kan overvintre på veranda? Blir dyrt å kjøpe nye hvert år, og har ikke så stor leilighet at jeg kan oppbevare for mye inne over vinteren..
  Setter pris på tips :)

 4. Hei, hva kan du anbefale av tre I krukke som lager flotte høstfarger?
  Er blitt veldig inspirert av bloggen din til å få til noe I min «hage» (uteplass) :)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her