Heldige meg, (en sommerdag på balkongen)

Sånn så det ut hos meg i formiddag.
Jeg er heldig!

Jeg er også heldig som har så mange gode mennesker som følger meg her på blogg, og heier på meg, det jeg deler og det jeg står for. Tusen takk til alle dere som la igjen hyggelige kommentarer og på andre måter viste at dere satt pris på gårsdagens rullestolpost. Det varmer meg at det jeg deler settes pris på, og deres støtte forsterker budskapet mitt om at rullestol er helt ok  :)

*klem*

Admiralene står i kø hos meg for tiden. Lykke! (Admiralsommerfugler på sommerfuglbusk)
Høstfloks <3

Ha en finfin helg, håper solen skinner på deg i morgen!

SaveSave

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 Comments

 1. Herlig! :) Så koselig og idyllisk med sommerfugler, vakre blomster og trær. Kos deg videre!
  Klem fra meg

  1. Moseplassen

   Takk takk, håper du har gode dager du også!

 2. Det er blitt så utrolig frodig og trivelig hos deg på balkongen. Virkelig til inspirasjon om at man kan få mye utav en enkel balkong.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  1. Moseplassen

   Så hyggelig å høre Ingrid :)
   Det er jo litt morro dette, at så mange sier balkongen min er inspirerende, får flere kommentarer på det enn når jeg viser bed. Men, det er kanskje fordi balkongen skiller seg mer ut fra det folk er vant til å få presentert :)

 3. Et herlig frodig balkongparadis :D
  jeg er spent på (sikkert du også!) hvordan de ulike busker, trær og stauder klarer seg over vinteren. Jeg skal absolutt ha roser i krukke, men har dårlig erfaring. Prøver igjen i år , med kjempedype krukker og svært herdige roser… Dvergsyrin er det jeg har lykkes best med. Kunne vært veldig flott med syrinhortensia!

  1. Moseplassen

   Roser er vel ikke det enkleste, men det høres ut som du har gjort gode valg, så da er det bare å prøve på!
   Jeg har hatt syrinhortensia i krukke i noen år nå, den har trivdes like bra som i i bakken, til min store overraskelse. Men det var en veldig stor krukke da.

   men lykke til med rosene dine! Jeg kommer kanskje til å kjøpe meg en klatrerose etterhvert, muligens, kunne vært fint å hatt langs utsiden av rekkverket, jeg får se, den skal isåfall være supertøff ;)

 4. Hanne-Lise Noreid

  Hei Anne. Det har blitt så frodig og flott. Et paradis. Fin kveld til deg.
  Hilsen Hanne-Lise.

  1. Moseplassen

   Takk takk Hanne-Lise! God uke til deg!

 5. Hei, hvor er de store lyspærene som henger over rekkverket fra? Går de på solceller eller batterie? :)

  1. Moseplassen

   De lyspærene går på solcellebatteri, og er 1.5 år gamle, lyser ikke en døyt opp, men er dekorative og koselige. Jeg skaffet de i forbindelse med et betalt oppdrag jeg gjorde for Clas Ohlson (aka reklame), og jeg er relativt sikker på at de er produsert av North Light.

 6. Du har fått det aldeles fantastisk <3
  Og du inspirerer så det kribler i fingrene :D
  Har begynt å samle urner og div, så til våren blir det kanskje litt planting.
  klem fra AnneKa