I Aftenposten A-magasin :)

Aftenpostens amagasin har en fast spalte som heter kjøkkenveien. Denne sommeren har de gjort en vri og kaller den kjøkkenhageveien og jeg er en av de som har blitt intervjuet. Dersom du abonnerer på Aftenposten så kan du lese artikkelen her (prøveabonement koster forøvrig kun en kr).

Skal få tatt litt mer bilder av matbalkongen min til helgen, men akkurat nå er jeg i Horten, og har valfartet rundt på flotte hagesentere! Om du er på Instagram så kan du se utførlig mengde glimt på Instagram-story (kun 24 timer). Instagram-story er de små rundingene helt øverst på skjermen, du finner den også ved å gå til profilen min og trykke på profilbildet. Jeg har brukernavn @moseplassen, følg meg gjerne!

Bildet øverst er screnshot av Aftenposten.no, bildet er tatt av Signe Dons. Bildene nedenfor er mine, tatt samme dag, og ja, jeg har bringebær i krukke, klart det går! :)

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. Kjempefin beplantning på terrassen. Liker dine krukker og rustne oljefat. Skaper et fint miljø. Hvor får du tak i de rustne fatene?
    Hilsen Brit Sæther

  2. Hei og takk for inspirerende blogg. Kjempefint om du kunne gi noen gode råd om overvinting av vekster ute i krukker siden du nå er blitt krukkeekspert :-). Jeg har endel stauder og små trær i potter som jeg tar inn i kjelleren om vinteren. Men, det beste hadde jo vært å la dem stå ute, slik at vi, (les mannen min) slipper å dra disse kjempekrukkene på tralle inn i kjelleren. Jeg bor i Trondheim og i sone 4, og har kun vekster som er over sone 4 i krukker. Bør vekstene/hele krukka pakkes inn hvis de skal stå ute? Bør de eventuelt kun pakkes inn på våren før jorda er ordentlig tint opp osv. ? Hva med roser i potter? Blæreplast? Jeg har kun en rose i potte og det er Maidens blush – den tror jeg at jeg tar inn uansett :-)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her