Stemningsfulle tåkebilder fra gamlehagen :)

Det er noe magisk med tåke.
Ikke så ofte jeg får oppleve det her nede i byen, men på Nordstrand hadde vi det av og til. Det er noe med endringen av hva du kan se som skaper helt nye opplevelser. Bakgrunnen og fargene viskes vekk, forgrunn og former trer frem.

Disse bildene tok jeg for ett år siden. Jeg har jo nå flyttet fra denne hagen, men ble så glad når jeg fant de igjen i bildearkivet i dag. Ganske sikker på at jeg ikke rakk å dele de i fjor, da var det jo så mye baluba med å komme i orden for salget av boligen, så da synes jeg det var morsomt å løfte de frem nå :)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

  1. En vakker hage, både i sol og tåke. Nydelige valg av planter og plassering.

  2. Turid Skjæret

    Tusen takk.
    Så nydelig og harmonisk. Du er altså så dyktig Anne. Klare å skape et slikt vakkert kunstnerisk utttrykk, formidle og inspirere andre til hageglede.
    Like spennende hver gang jeg åpner bloggen din.