DIY: 6 ulike kranser til gravstedet!

Forrige uke spurte jeg dere på Facebook hva slags kranser dere ønsket å se fra meg fremover, og ett innspill var kranser for gravstedet. Jeg synes vel igrunnen man kan få de fleste typer kranser til å fungere på en grav, men jeg har valgt ut noen ulike som jeg tror passer litt ekstra, for de av dere som ønsker å binde en krans til å pynte graven før allehelgensaften.

Alle kransene har skrittvise forklaringer i seg, så klikk deg videre!

Denne er kanskje spesielt godt egnet til en liten gravsten da den kan lages meget slank.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. Magni Krause

    Hei Anne.
    Kunne du ha et innlegg om hva som holder seg godt til juledekorasjoner fra skogen. Fint med det som er gratis og greit å få samla før det kommer for mye snø