Fantastisk forykende festbed ved fin fyr! (sorry, kunne ikke dy meg…hehe)

Jeg fortsetter min årlige kampanje for å synliggjøre hvor flott hager kan være om høsten, og dagens bidrag kommer fra gjengen i Bymiljøetaten.

Bildene er tatt på 7. juni plassen i Oslo, “over” Nasjonalteateret togstasjon. Der er det en enorm blomsterbedinstalasjon som det er en fryd å gå gjennom. Jeg må si at plassen ellers er ganske meningsløs, men bedene imponerer alltid, og i år var de i ekstremt godt fargesynkronisert med arkitekturen rundt.

Øynene mine krangler fortsatt. Og på toppen av alt så må laptopp på service…. Så: de to neste ukene blir det mest videoblogging, da slipper jeg å anstrenge øynene så mye. Men siden jeg må lage alt på mobilen og må være effektiv i skjermbruk så tror jeg at innholdet i stor grad legges direkte på Facebook og Instagram så følg med der! Jeg lover høstgleder, vinterforberedelser, laging av dekorasjoner og hva ellers faller meg inn :)

Men først: Bilderas for glede og inspirasjon!

Flott ikke sant?
Og, som dere ser. Ikke bare vi tobeinte som nyter Bymiljøetatens strålende innsats! :D

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

  1. Fantastisk fargeprakt og for en blomstring. Skulle tro det var i juli. Hadde du satt “foran” istedet for “ved”, hadde det blitt 100% f. Haha! Artig overskrift uansett!

  2. Nå har jeg plantet ut løkene fra Hageglede :) Har plantet de i en skråning og vanskelig å få de like dypt ned i jorden. Vil de klare å strekke seg opp av jorden om de står for dypt (Krokus). De står kanskje dobbel dybde noen enkelte steder.