Fantastisk forykende festbed ved fin fyr! (sorry, kunne ikke dy meg…hehe)

Jeg fortsetter min årlige kampanje for å synliggjøre hvor flott hager kan være om høsten, og dagens bidrag kommer fra gjengen i Bymiljøetaten.

Bildene er tatt på 7. juni plassen i Oslo, «over» Nasjonalteateret togstasjon. Der er det en enorm blomsterbedinstalasjon som det er en fryd å gå gjennom. Jeg må si at plassen ellers er ganske meningsløs, men bedene imponerer alltid, og i år var de i ekstremt godt fargesynkronisert med arkitekturen rundt.

Øynene mine krangler fortsatt. Og på toppen av alt så må laptopp på service…. Så: de to neste ukene blir det mest videoblogging, da slipper jeg å anstrenge øynene så mye. Men siden jeg må lage alt på mobilen og må være effektiv i skjermbruk så tror jeg at innholdet i stor grad legges direkte på Facebook og Instagram så følg med der! Jeg lover høstgleder, vinterforberedelser, laging av dekorasjoner og hva ellers faller meg inn :)

Men først: Bilderas for glede og inspirasjon!

Flott ikke sant?
Og, som dere ser. Ikke bare vi tobeinte som nyter Bymiljøetatens strålende innsats! :D

7 KOMMENTARER

  1. Fantastisk fargeprakt og for en blomstring. Skulle tro det var i juli. Hadde du satt «foran» istedet for «ved», hadde det blitt 100% f. Haha! Artig overskrift uansett!

  2. Nå har jeg plantet ut løkene fra Hageglede :) Har plantet de i en skråning og vanskelig å få de like dypt ned i jorden. Vil de klare å strekke seg opp av jorden om de står for dypt (Krokus). De står kanskje dobbel dybde noen enkelte steder.

    • Det skal de nok greie, jeg har selv sett krokus vokse opp gjennom en 15 cm høy jordhaug som var glemt igjen.

  3. Enig med deg Anne. Har aldri sett då store dahlia før. Jeg målte en som var nesten 30cm i diameter! Lurer på om man kan få noen knoller når bedet taes opp, på samme måte da tulipanløkene ble gitt bort i mai. Jeg tror nemlig at alt komposteres.

    • Nja. Georgineknoller er enkle å lagre, og er finere året etter, i motsetning til tulipanløkene som jo aldri blir like fine igjen. Så jeg tipper at de graves opp og lagres, eventuelt selges/doneres, men sikker er jeg ikke. Skal høre med bymiløetaten jeg, i våres lagde de jo facebook-notiser når de ga vekk løk, så om de faktisk kaster georgienene så tenker jeg de gjerne sier i fra så de kan glede flere, men som sagt tipper jeg de ikke kastes :)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her