Nyttårshagen! (hagevandring hos Maria)

Vinterhager altså!
Bli med rundt i hagen til Maria :)

Alle bildene over er tatt med mobilen, i soloppgangen på tirsdag 2. januar. For en måten å starte året på!

Disse to bildene har jeg lånt av Maria, som fanget meg mens jeg bare MÅTTE fotografere midt i frokosttilbredelsene.

Du synes kanskje det var noe kjent med denne hagen? Jeg har tatt mange bilder herifra som dukker opp litt her og der når jeg skriver om planter eller trenger gode hagemiljø. Og jeg har laget noen rene bloggposter fra hagen:
* Forhagen
* Balkong/liten terrasse
Du finner mer på Marias egen blogg: Strandhuset

Ja, og til sist en liten hilsen fra skjønne Waffel, som ikke kunne brydd seg mindre om rakettene!
Håper DINE første timer og dager av det nye året har vært like fine som mine :)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 Comments

 1. Så nydelig! Jammen kan vinterhagen være nydelig også, det gjelder bare å se de rette detaljene. Så flott at du har fanget de med ditt kamera, så vi også får glede av det. Fortsatt godt nytt år! Nydelig hund, forresten.

  1. Moseplassen

   Ja, Waffel er fantastisk :D

 2. Vakkert! :-)

  1. Moseplassen

   Hyggelig du likte det!

 3. Hvor har Maria fått tak i det gjerdet du ser på bilde nr 3?
  Jeg ser for meg akkurat noensånt hjemme hos meg

  1. Moseplassen

   Kastanjegjerder får du kjøpt litt her og der, har blitt ganske vanlig. Bla hadde Hageland-kjeden i fjor, og Bauhaus, og du kan få det på div nettbutikker (men da blir det fort nasty frakt/du må bo nær). Kommer i ulike høyder og ulike avstander mellom pinnene.

   Jeg foreslår at du ringer rundt til butikker nær deg og spør om de har tenkt å ta inn slike til våren :)

   1. Rannveig

    Så det er kastanjegjerder det heter! Takk, da har jeg noe å gå på:)