Ute av hi!

:)
Litt personlig i dag, men vil bare oppdatere dere på at jeg nå har kommet over oppblussingen av den kroniske drittsykdommen. Jeg ble veldig dårlig for litt over tre uker siden, men denne uken har jeg blitt gradvis bedre og nå begynner jeg å nærme meg “normalen” (min normal, hehe, som jo fortsatt bare er en brøkdel av andres normal selvom jeg jo ser aldri så frisk ut).

Og det er digg! Og det blir faktisk ganske likt som å komme ut av hi, for når jeg er på mitt sykeste så må jeg trekke meg helt tilbake fra verden og skjerme meg totalt. Nå gleder jeg meg til å få tatt bilder av den vakre vinteren, bla i frøkataloger, få sett i den nye hageboken fra Claus, gjøre det grønnere og finere inne, legge planer og kose meg med blogging :D

Arkivbilde fra i fjor av plommegren. Legg merke til at selve grenen er minst like visuelt interresant som bladene og blomstene.

Mest gleder jeg meg til en par måneder med juksevår! På stuen står syrin, kastanje og plommegrener klar for å lage blader og blomster. På kjøkkenbenken står spirefrøene klar til å bli mat, og ute står det “noen” potter med løkplanter og venter på å bli tatt inn en for en for å drive frem.

Fra fjoårets syringrendriving :)

Det blir “litt” å glede dere til her på bloggen også. For jeg skal naturligvis dele fra juksevåren, gi tips om planter å så og knoller å plante, snakke litt om hagedesign, vise frem litt nytt hagestæsj, bla i noen nye hagebøker, vise dere inneplantene mine og det smarte opphenget, og mimre litt fra sommerens beste planter og prosjekt. Og mye mer. Første bloggpost ligger allerede klar for publisering, så, heng på!

Pst: Keen på litt gratis vår på stua? Her har jeg skrevet om hvordan du kan drive frem blomster og blader på grener fra hagen eller skogbrynet

SaveSave

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments

 1. Godt å se at du er igang :-) Og takk for nyttig påminnelse om at det er NÅ jeg skal kutte grener og ta inn. Jeg glemmer det hvert år, og sikler misunnelig over andres ;-)

  1. Moseplassen

   Hehe, jeg skal nok sørge for å minne deg på det jevnlig fremover! :D

 2. Mokkimokki

  Jeg tenkte akkurat på deg her i dag da jeg gikk gjennom bloggene jeg leser. Nå var det lenge siden jeg så noe til Moseplassen, så jeg håpte det ikke var noe galt. Bra du er på opptur igjen, pass på deg selv, så håper jeg du snart er på “normalen” igjen.

  1. Moseplassen

   TakkTakkTakk :)

 3. Hanne-Lise Noreid

  Hei Anne. Har savnet deg her inne på bloggsiden. Godt å høre at det går bedre med deg. Pass på deg selv, og snart er du igang igjen. Fin dag til deg.
  Hanne-Lise.

  1. Moseplassen

   Takk Hanne-Lise :)
   Det er deilig å være i gang!