Om Moseplassen og meg

Om bloggen:
Moseplassen byr på inspirasjon, informasjon og glede om hage.
Her finner du konkrete hagetips, og artikler om planter, dyr og hagedingster. Og ikke minst, entusiastiske gledesutbrudd over alt det fine jeg opplever i hagen. Bloggen viser også vei videre, til hageprogram, hagebøker og gode internettsider.
Moseplassen er Norges mest leste hageblogg.

Om meg og hagen
Moseplassen drives av Anne Holter-Hovind. Jeg er utdannet arkitekt og bor i Oslo. Jeg har vært glad i blomster og hage fra jeg var bitte liten, og hagebasillen har ikke minket med årene…

De første ni årene av denne bloggens liv holdt jeg til i en villahage på Nordstrand. Nå har jeg byttet beite og utover 2017 tar jeg leserne med på oppbyggingen av en romslig takterrasse på Frogner.

Jeg brenner virkelig for hagens mange herlige sider, og ønsker å bidra til å inspirere og bevisstgjøre andre om de mulighetene som ligger rett utenfor døren. Hage er så mye mer enn gressplen som skal klippes og bed som må lukes! Bort med plikt og inn med en hage som fyller behov og som gir det store ekstra. Moseplassen er for alle som finner glede og nytte av å bli med meg ut i hagen, enten de har hage selv eller ei.

.

Du finner meg også:

• Moseplassen har sin egen facebookside.
• Jeg er på Twitter som @Moseplassen
• Jeg er på Instagram som @Moseplassen
• Jeg legger jevnlig ut videoer fra hagen, hagetips og bloggtips på min youtube-kanal
• Jeg har samlet alle norske hageblogger på Hageblogger.no
• Jeg har skrevet for Norsk hagetidend, Norske hjem/Gamle hus og hager, BoligDrøm, Hagen for Alle, Aftenposten mf, og blitt intervjuet i en rekke ulike magasin og aviser
• Jeg har vært gjest på God Morgen Norge, TV2, gjentatte ganger
• Våren 2012 organiserte jeg hagebloggerenes stand på Hagemessen. Våren 2014 hadde jeg en liten utstillingshage på Hagemessen.
• Jeg holder foredrag, mer informasjon her.

Dersom du ønsker at Moseplassen skal fortelle deg når det har kommet nye saker så kan du abonnere på bloggen slik at du får tilsendt epost. Eller du kan bruke hvilkensomhelst RSS-leser. Du kan også like facebooksiden.

Sponset innhold:
Jeg er nøye med å oppgi at jeg er sponset når jeg omtaler noe som jeg har en økonomisk fordel av å omtale (enten fordi jeg har fått tingen, eller fordi firmaet har hyret meg inn for ett oppdrag, eller jeg får prosenter av salg).

.

Leser? Ta kontakt!

Jeg hører gjerne fra dere lesere, og kan nås gjennom kommentarfeltene i respektive poster.
Raske hilsener, utbroderinger og diskusjoner på det jeg har skrevet, inkludert korrigeringer, er alle hjertelig velkommen!
– Men. Jeg har dessverre ikke mulighet til å svare på spørsmål som ikke har direkte med noe jeg har skrevet å gjøre, og jeg kan ikke love at jeg rekker over å svare alle som spør på tema jeg har dekket heller. Det kan i perioder bli mye spørsmål, og jeg har begrenset kapasitet.
– Jeg ønsker kun leserkontakt pr tekst (altså i kommentarfeltene). Vennligest ikke ring.

.

For presse og bedrifter:

Dersom du ønsker å komme i kontakt med meg for intervju, foredrag, oppdrag eller for å fortelle meg om et hageprodukt eller butikk så sender du en epost til (anne @ moseplassen.no) Du kan også ringe meg på 95113595 om det haster, men jeg foretrekker epost som førstekontakt.

Moseplassen drives etter norsk lov og med god etikk.