Tett på tulipan

tulipankombo
tulipanMakro er morro, og å stikke kameraet ned i blomsten kan gi riktig tøffe bilder :D
Neida, våren har ikke kommet riktig så langt enda, dette er en butikkbukett ;) men akkurat nå var en slik fargebombe akkurat hva jeg trengte. Jeg har satt litt løk i beddene ute, men jeg tror nok ikke de dukker opp på noen mnd enda, mest forde de ble satt så sent at de nok trenger litt tid i bakken før de kommer seg. Men jeg ser det er flere steder i nabolaget hvor det kommer små grønne pigger opp fra bakken, så våren er på vei :D
Forresten, jeg var akkurat ute og foret beistet (komposten). Og -jippi- der har varmen allerede begynt å stige :D Den innebygde termostaten sitter så høyt at det på ingen måte er masse der oppe, så jeg aner ikke hvor varmt, men det er i allefall begynt å skje noe :D

3 KOMMENTARER

 1. Hei, hei!
  Har sjeldan tenkt på at blomstrar kan vere SÅ fantastisk vakre – også inni:-)
  Og gratulerer med tempen!
  Spent på neste melding.

  Klemma frå svigermor

 2. Takk for gratulasjoner :D
  Jeg oppdaget makrofotografi for et år siden, spesielt blomster er meget godt egnet til dette, en ser plutselig ting en aldri ser med det blotte øye. På det store bildet her har jeg faktisk linsen inni selve tulipanen som ikke hadde sprunget helt ut enda :D

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her