Hvitveisvårsol

hvitveis3Var ute på en liten fotosafari i dag, masse spennende plukk å se. Men når jeg gikk igjennom bildene så var det dette som hoppet frem og sa «vis meg frem»… 😀
Jeg slutter aldri å fasineres over makrofotografienes fantastiske verden, helt vanlige ting kan bli magiske bare man går nærme nok innpå 🙂 Nå drømmer jeg om et bedre kamera enn det jeg har så jeg kan fange enda mer, men innenfor sine begrensninger så er det jommen ikke så værst dette kompaktkameraet heller.
Close up of a anemone nemorosa.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

  1. For noen utrolig kunstverk blomster er, og du er flink til å fange de i linsen. Det er meget fasinerende å se. Jeg sitter her å koser meg med hageblogglisten mens «hushjelpen» min tar golvet;-)

  2. De følger med med den bloggmalen jeg har valgt. Du kan jo lage rammer på bilderedigeringsprogram før du setter bildene inn da, men her gjøres alt av seg selv 😀

  3. Synes det er så fint med rammer og det hadde vært så greit om de kom automatisk. Kommer ikke til å beholde den svarte, det var bare for å prøve om det kom rammer. Det er lekkert med svart og jeg synes bildene kommer så fint frem, men det er som du sier litt vanskelig å lese. Jeg prøver meg videre….

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her