Trassig storknebb

storknebb1Dette er en stankstorknebb Geranium robertianum. Den vokser i muren vår og er riktig så søt 😉 Desverre er denne regnet som en plage i enkelte hager da den er i overkant villig og sår seg selv enormt. Det betyr at den nok ikke får en plass i beddet, men den kan jo få stå og kose seg i den muren der så lenge.
This is Robert geranium (Common name for genus is Cranesbill). Its considerd invasive in some areas, so i dont think it will be transplanted into the garden.
PS: Jeg valgte å skrive om hele posten når jeg fant ut hva planten het.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

12 KOMMENTARER

  1. I have a very similar wild geranium….cranesbill, is what I think the name is. I was going to post mine with some other flower pics maybe tomorrow. We can compare.

  2. Cransebill=geranium (its the name of the genus)
    Will be fun to se if yours is the same as mine 😀

  3. Flott med blomster som sprer seg sjøl. Og bra at de får vokse der de trives:)) Kjempesøt den der ja. Har endel forskjellig storknebb, men ikke den.
    Nydelig!

  4. Just dropped in to see how things are with you. We have lots pushing up too, and are glad of this rain. Hmn… might even get JH indoors! Come and see the greenhouse one day soon 🙂 Gill.

  5. Den tok seg skikkelig bra ut i muren, rakker’n! Og så er det alltid fascinerende å se nærbilder av planter vi ikke er overbegeistret for i utgangspunktet. Nyydelig 🙂

  6. Jeg er jo veldig glad i markblomster, men det er jo av og til at de er litt i overkant villige og heller burde vokse utenfor enn innenfor gjerdet ja 😉 men søte er de nå..

    Hi Gill, nice to see you, A wisit to you and the greenhous is most defenently on top of my todo list 😀

    Sandpiper, yes, i discoverd this yesterday as I was trying to figure out Marys geranium 😀 thanks for the link, that one was new to me.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her