Engsmelle, vakrest nær på?

engsmelle markblomstEngsmelle, Silene Vulgaris, tilhører nellikfamilien. Det er en ganske vanlig markblomst og er å finne over store deler av landet. Men har du sett nøye på den?
Av og til er det slik som med engsmella, det er ikke selve kronbladene som er det mest dekorative på planten. Vel verdt å krype rundt i grøftekanten etter dette?
Bladder campion/ Maidenstears is a wildflower, and one worth looking closely at 😉

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  1. Heisann :)Jeg har vært inne hos deg før i dag og forsøkt å legge igjen kommentar for å takke for hjelpen med tips om linking..Selv om det er feil dame, men hadde problemer med å skjønne hvordan jeg skulle få publisert kommentaren..Prøvde meg også på mail hos deg..Skrev i vilden sky, men da jeg skulle publisere, kunne systemet ta kun 300 tegn haha!!! Ga litt opp, men prøver igjen jeg..Bloggen din er lekker! Layouten er jo helt fantastisk!! Ser at dette er noe du kan!!
    Gøy å treffe nye bloggere og bare hyggelig at du dukket opp hos meg! Ha en fortsatt fin dag!
    Klem fra Kardemomme 🙂

  2. men uff, er det vrient å finne ut av kommenteringen?
    Det er en rullgardin under der som kansje ikke er tydlig.. hm, inn å fikse litt på «bruksanvisningen» (du er ikke den første som har problemer med disse kommentarfeltene vi har i blogspot)

    Takk for gode ord om bloggen 🙂 og du har da en flott blogg selv må jeg si 🙂

    Og til nyskjerrige lesere: Adressen til kardemomme er: huset ved bekken

  3. Engsmelle er fantastisk vakker! Når det gjelder de høybedene, er de ikke tette, men jeg har sett dem brukt som et lite basseng likevel – de kan kles innvendig med duk. Man kan også bygge dem i høyden, og sette lokk på så de kan brukes som sittebenker. Smart, hva?

    Og du, så smart kommentarfeltet ditt var blitt – tror jeg må herme 🙂 Fortsatt god helg til deg!

  4. herm i vei pulsatilla, jeg har herma fra deg før.. 😀
    Det er en post i forrige uke med tips, masse lurt å finne der om du klikker deg videre.

  5. Husker vi satt og knep i disse ‘smellene’ da vi var små. Ikke at det ble så mye lyd, akkurat, men innbildningskraften var stor, så det holdt 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her