Stemor, først opp og sist i seng.

stemor senhøstJeg lurer jo litt på om den i det hele tatt legger seg, denne lille lekre selvsådde stemoren her. Jeg la først merke til den i januar i fjor hvor den gjentatte ganger trosset snøen, og jammen har den blomstret seg gjennom sommeren. Nå er sesongen slutt for alle de andre plantene, men hva står der fargefrisk og flott i beddet?
Til neste år skal jeg jammen så småblomstret stemor på forsommeren så jeg har utover høsten :)
Nå er jeg forresten endelig tilbake i eget hus og hage etter en mnd som borteboer grunnet oppussing i huset. Deilig å være her igjenn :D

8 KOMMENTARER

 1. Ja, dette må være hagens dronning:-) Blir like imponert jeg og, over dens levevilkår. En gammel og trofast blomst i hagen ja.
  Flott å være tilbake i eget hus og sikkert.)

  :-D

 2. De småblomstrete er helt klart en av favorittene. Den er er utrolig levedyktig, og selvsår seg på helt umulige steder. Midt i en skråning med tistler og annet nøysomt ugress finner den seg et hjem. Hadde nå valgt meg et bedre sted om jeg skulle sådd meg selv :)

  Håper du ble fornøyd med oppussingen! Det er vel som å flytte inn i et nytt hus :) Kos deg!

 3. Heldig med vaskedamene skjønner jeg ;0)
  Og du, bare flytt på meg du, bare du ikke flytter meg helt ut av bedet….

 4. Så vakker! Småblomstrete stemor kan gjerne få selvså seg hos meg – de passer overalt der de dukker opp :-)

 5. Jeg elsker sånne som ikke gir seg men klorer seg fast:-) Jeg har tenkt å så stemor for første gang til våren (eller vinteren?) og gleder meg stort.

 6. Så fin frøken du har:0)
  Stemorsblomstrane er fantastiske!! Har ei sånn eg og, frøsådde seg i fjor, og held framleis koken;9)
  Så kjekt med nyoppussa hus da!!
  Ha ein fin dag…

 7. Det er noe eget med sånnt som ordner opp selv ja :) Sår seg selv og som ikke trenger noe pass..

  Stemoren må man forresten så i januar skal du få den i blomst tidlig på våren, det tror jeg ikke jeg gidder i år, men som sagt, det kan hende jeg sår noen rett ut i mai og så gleder meg over de på høsten

  Vel, ferdig med oppussinga ble vi jo ikke, langt i fra. Det skar seg i det hele tatt litt, og nå er mannen utenlands igjenn og jeg orker ikke styre med håndverkere. Så jeg har kjøkken uten strøm, og som jeg ikke får flytta inn i skapene til riktig enda.. Men skjøteledninger er bra det, og det som gjenstår blir snart gjort, så alt i alt så er jeg supernfornøyd – for det ble dritlekkert :D Skal vise frem litt når vi har fått det litt mer ferdig om noen uker ;)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her