Fremgangsmåten for kandisering av stemor har jeg beskrevet tidligere, det er veldig enkelt, men litt klissete.
Og husk å melde deg på Frøken Stemor 2009!
Fremgangsmåten for kandisering av stemor har jeg beskrevet tidligere, det er veldig enkelt, men litt klissete.
Og husk å melde deg på Frøken Stemor 2009!
dette var nyttig!! – jeg står midt i produksjon av to marsipankaker for leveranse til konfirmasjoner i helga!
Når nettene blir lange så funker jeg best, så jeg ser det som sannsynlig at dette blir en realitet!!
god helg Anne!
tone
Dette må jeg prøve meg på – ikke at jeg baker så mange kaker, men det er moro å lære noe nytt. Jeg leste nettopp om kandisering av roseblader og fikk så lyst til å prøve. Det er visst mye det går å kandisere.
Noe så festlig. Det må jeg prøve en gang. Jeg spiser ikke søtt selv, men vet om mange andre som ville satt pris på det:-)
Hei så utrolig stilig!!
Ellers har jeg ikke glemt premien din. Har bare ikke hatt et minutt til å få ordnet det. Den kommer den kommer!
Hyggelig om andre kan ha glede av dette, det er som sagt ganske greit, tar litt tid før de tørker de blomstene da, så kjekt med litt planlegging (eller stekovn).
Det blir virkelig lekkert, min erfaring er at de mørke ble finere enn de lyse, og det er lettere å få de små pene enn de store.
Det smaker bare sukker, selve stemoren tørker jo bort.
Jeg baker ikke kaker sjøl jeg, men jeg pynter gjerne 🙂