Gyllent lys på gyllene blader

morellbladerDet er noe spesielt med høstlyset. På solrike dager blir fargene sterkere, varme, ropende.

Riktig vakkert er det, og den lave sola smyger seg inn og lyser opp på magiske måter. Jeg sitter her i sofaen og ser ut, og naboens lønn står i brann, grønnfinkens bryst lyser opp, tørre frøstander glinstrer.

Det er mye å glede seg over ute. Høsten har grep om bladene og gir de både ny form og farge, noen få blomster holder stand, fuglene besøker meg i horder og sola varmer godt de dagene den skinner 🙂

bjørkeblader-høsthøst-lønneblader

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

9 KOMMENTARER

  1. Utrolig vakkert Anne. Helt nydleig.
    Denne Anne sitter å vanter på at tåka skal lette, og solstrålene skal komme frem til fulle.

    Ha en utrolig kjekk lørdag.

  2. Alldeles nydeleg!
    Her står dei fleste tre bladlause med sprikande greiner. Det blæs og regnar i dag, det riv og ruskar ned dei som ennå heng på trea.

    God helg 🙂

  3. Takk for helgehilsner og gode ord 🙂
    Jeg ønsker også alle en riktig deilig helg, og krysser fingrene for flott novembervær i alle landets regioner.

  4. Nydelig. Det kan du ha som konkurranse neste gang – frk. Lys :))) Håper du har det bra Anne. Skal du på noen arrangementer med roseforeningen nå? Hadde vært gøy å hilse på deg. God spretten søndag. Her blir det lat søndag i morgen. Skal bare ha besøk og kose meg med broren min og familien. Hanne

  5. Der sa du no! Jeg har allerede postet novemberkonkurransen (den var satt på automat og bloggen min har tydligvis feil klokke *rødme*) men det var et supert tips til senere konkurranser!

    Jeg er dessverre ikke frisk nok til å gå på møter eller andre sosiale ting dessverre, det hadde vært artig å møte deg 🙂 men jeg satser på at det blir en gang i fremtiden 😀

  6. Lenge siden jeg har lagt igjen kommentar hos deg nå, men jeg er innom fortsatt;)

    Høsten er absolutt vakker, og da spesielt trærne syns jeg. Fascineres stadig av alle fargene, og ekstra vakkert blir det når sola skinner:) Nydelige bilder!

  7. Hyggelig å høre fra deg Monica, forventer jo ikke kommentarer, men det er hyggelig å få når det passer seg slik 🙂
    Vi får fryde oss videre over alle de fantastiske sesonger. Jeg har så smått begynt å glede meg til snø, men vil gjerne at det er bart noen uker til først..

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her