Blått til lyst ;) God helg!

Av og til har man lyst til at blomstene skal stå rett opp. Men alle som har forsøkt å sette mange blomster i en vase veit at det gjerne ender med at blomstene peker i alle mulige retninger… En rask og grei løsning på det problemet er å bruke flere mindre vaser ved siden av hverandre, som her hvor jeg har tatt tre høye glass. I vasen står det noen hageiris, Iris Germanica, og blader fra bladlilje, Hosta. Et slikt arrangement er så enkel å lage at absolutt alle kan få det til, men ser dødsproff ut 😉

Ønsker med denne lille buketten dere alle en superdupergenial helg 🙂 Med sol og varme og fint hagevær. Tid til samvær med venner og familie, og ikke minst, tid til å slappe av!

Jeg er inne i en riktig trivelig periode sånn helsemessig, så da nyter jeg det til fulle så lenge det varer. Aner ikke hva helgen og uken som kommer bringer, men en utflukt blir det garantert!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

21 KOMMENTARER

  1. Så stilig,det var lekkert, takk for tipset.
    Så kjekt du er inne i en trivelig periode, ønsker deg en kjempeflott helg, nyt den og kos deg masse.
    Klem fra Mio

  2. Nydeleg arrangement, enkelt og genialt tips det der.
    Kjekt å høyre du er inne i ein god periode. Håper den varer lenge og blir fyllt med masser av sol og varme.
    Ha ei flott helg!
    Klems

  3. Jeg har nettopp tatt inn en sommerbukett, strevde litt med akkurat dette. Takk for tipset.. en vakker løsning. Ønsker deg en fin helg!

  4. Flotte blomer.
    Kan du hjelpe en stakkars nybyrjar i blogging?
    På dei siste innlegga har kommentarfeltet vorte borte. Kvifor? Eg har oppdaga at det går an og gjere nokre innstillinger, blant anna laga rett tidssone. Så det er mulig eg har kryssa av for noko som eg ikkje burde.
    Ellers har eg kjøpt ei flott blomekasse i dag som eg gler meg til å plante i og blogge.
    Vonar du kan hjelpe.

    Hanna Halsebakke

  5. Så godt å høre du har det bra, håper det fortsetter leeenge! 🙂 Og at det blir turer på deg!
    Så smart med de blomstervasene da! 🙂 Ha en superduper helg du også! 🙂

  6. Heisan !! Så fint det vart. Då eg skreiv om hostaene mine hadde eg tenkt å skriva at dei passer godt til ytterkant på bukett. Her fekk du demonstrert det veldig godt !! Ynskjer deg ein laaang god periode. (Strever sjølv med utmattelse,og har fått god hjelp, men det er det der med å klara å gjera det som er best for meg heile tida…Men har i alle fall ein annan kontroll no enn for eit år sida td.)
    Klem

  7. Tusen takk for alle de hyggelige hilsener 😀
    Visst er det deilig med fin form. Vi svippet en tur på lokalgartneriet i går, ikke den store utflukten, men heller ikke noe hverdagslig for meg, og jeg håper det kan bli flere små og gjerne stor tur i uken som kommer 😀

    Buketter er en favorittgesjeft, det er også en slik overskuddsting jeg gjerne pusler med. Synes det er så trivelig å lage både enkle og mer kompliserte arrangement for bordet. Dere skal få se flere fremover sommeren, det lover jeg (hehe, har alt tatt bilder).

    Hosta er jo flott bukettbladplante. Genial rett og slett. Veldig samarbeidsvillig, lar seg forme, finnes i ulike størrelser og farger og står lenge uten å bli slapp.

    Ønsker alle en kjempefin helg, igjen! *klem*

    Hanne, du har fått epost.

  8. Så nydelig!

    Så heldig du er som har fint sommervær. Her har vi hatt 9 grader og høljeregn i to dager, nå.
    Men, jeg har allikevel vært ute i hagen og jobbet med mitt nyeste prosjekt: Ny hageportal. Har man hagedilla, så har man hagedilla. 🙂

    Ønsker deg en fin helg!

    Klem fra Bente

  9. Hei Anne 🙂

    Gurimalla så artig det var å høre at din mamma bruker slik kaldrulle! Jeg trodde ikke noen hadde slike i bruk lengre, kanskje den er større enn min – synes min er liten (men søt) men den fungerer på duker og som du sier damask blir kjempefint!
    Du har så mye vakre blomster på bloggen din, så jeg går hit for å få sommerstemning 🙂 hoho, her hos oss has vi hatt to varme dager nå, ellers bare 7-8 gr og regn. Fysøren, så deilig at taket er tett i husan :o)

    Klem, Anne:)

  10. Så nydelig!

    Så heldig du er som har fint sommervær. Her har vi hatt 9 grader og høljeregn i to dager, nå.
    Men, jeg har allikevel vært ute i hagen og jobbet med mitt nyeste prosjekt: Ny hageportal. Har man hagedilla, så har man hagedilla. 🙂

    Ønsker deg en fin helg!

    Klem fra Bente

  11. Regn er ingen hindring for hagegales strabaser, det er sikkert 😉

    Hyggelig å høre fra dere, har har det altså vært lekkert sommervær noen dager, men panelovnen er ikke pakket bort for det altså, jeg tør ikke stole på «sommerværet» 😉

  12. Hei på deg!

    Så flott at formen er god, nyt hvert sekund!! Akeleien er såvisst vakker, liker slanke planter med en blomst i toppen som nikker i vinden, elegante og yndige på samme tid.
    Ha en fin dag.

    Klem

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her