Herlige lilla :) Beste høytidsfargen, her i en gruppe



St.paulia, asalia, lekker rankeplante (noen som husker hva den heter?), kongler og regnlav. Alt er enkelt og greit satt i et glassfat, i pottene sine. Pynten skjuler pottene og når jeg er lei av oppsettet er det enkelt å endre det.

Oppdatert: På facebook fikk jeg hjelp med navnet, den ukjente ranken var en hjerteranke.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

9 KOMMENTARER

  1. Gosj, får du gjenblomstring på Asalia! imponert nå Åshild!!

    Hilde, ja, det er jo også et godt poeng. Asaliaen kan lett løftes ut og vannes ekstra ved behov (eller jeg kan vanne rett i potta).

    Sigrid, takk, og det samme 🙂

  2. Takk Krepsemor, ja, det _er_ jo enkelt, en må bare komme på hva man skal sette sammen. Det løsner gjerne for meg når jeg setter i gang, og så hjelper det jo å ha et lager av naturstæsj, hehe.

    Tua, vi har tilogmed lilla gardiner vi! (hele året dog, hihi)

  3. Blir bare gladere og gladere i lilla, og så går den så godt sammen med alt! Advent er ei god tid, og du bringer gode ideer fram ellers er det bare trivelig å følge med hos deg!Utrulig hva snøen kan gjøre med landskapet og hagen!!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her