Spirer, det spirer!!


Blodbegerfrøene har spirt! Masse fine små grønne tutter 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

13 KOMMENTARER

  1. Herlig å se at det spirer! Snart skal jeg også så litt, jeg har såjord så det holder, innkjøpt i fjor, og nå er frøene fra Impecta kommet. Jeg har også bestilt frø fra Odla nu.

  2. Vår!! Jippi!! Og takk for fint innlegg om planterom. I vår gamle leilighet viste jeg akkurat hvilke vinduer som funket osv, men nå blir det litt mer prøving og feiling.
    Ha en god dag!
    Maria:)

  3. Kjekt å ha noen å dele gledene med! Normale folk kan jo ikke forstå det tussete gleden over frø som vil bli planter, hehe.

    Maria, så fint å høre at du likte det innlegget 🙂

  4. Hei,
    Jeg ble så inspirert over dere som for et par uker siden hadde sådd Blodbeger. På hagesenteret fikk jeg fatt i frøpose (6 frø :-)) og sådde. Etter to uker spirer tre frø, men de er så spinkl og skjøre. De har stått i minidrivhus i stuen om dagen og litt kjøligere, men med lys om natten. Hva gjør jeg videre nå?
    Spent på svar fra dere som har gjor dette før:-)

  5. Hei Bente.
    Jeg må få vente litt med gi deg godt svar, er litt for sliten til å tenke i dag. Men umiddelbart så vil jeg tro at du muligens har de for varmt/for lite lys, om de er veldig spinkle. Men jeg skal fotografere mine og vise deg jeg, så er det enklere å vite hva som er spinkelt og ikke, eller hva?

  6. Hei Anne,

    Takk for hyggelig tilbakemelding. Tror kanskje de har det for varmt – prøver inntil jeg får se bilde av dine spirer og sette dem litt kaldere:-)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her