Oi, intervjuet på Hagebloggstanden gitt, på Hage.no sin Hage-tv :)

Du finner hagebloggerene innerst i Hall B!

Det var litt presse innom oss på stand når jeg var der på fredag, blant annet Hage.no sitt hage-tv-team.
De lager innslag fra ulike stands og visningshager på messen, og hagebloggerenes stand fikk fin eksponering. Du finner innslaget her, det begynner på 4.24.

Hehe, jeg ser at jeg lager grimaser underveis der, ikke så lekkert.. Men jeg var sliten, og så blir jeg lett satt ut når jeg ikke synes det blir helt korrekt. Men, men, håper alle skjønner at hun ikke mener at det er «min» stand, men at det er jeg som har organisert den.

Kjempeartig at vi får oppmerksomhet rundt hagebloggingen på denne måten, og morsomt å bli intervjuet for tv, det har jeg ikke gjort før 🙂 Anne Kari (Hagebo) og Moster (Mosters hage) er også med i innslaget.

Skal du på messa i dag da? Sunniva, Flittiglise og Mari Anne står klar for å ta ta i mot dere på vegne av alle oss på Hageblogger.no

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  1. Jeg synes intervjuet var fint på alle måter. Det er bare du som er så kritisk mot deg selv.

    Vi fem som møttes kl 14.00 hadde en hyggelig time, men vi savnet selvsagt deg.

  2. Jeg så på intervjuet! Det så/hørtes veldig bra ut! Det du kalte grimase synes jeg bare var et naturlig uttrykk til det intervjueren sa. 🙂 Du er så flink!!
    Ha en fortsatt god kveld!
    Klem Lisa

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her