Noen blomster er mer på fylla enn andre…

Og denne akeleien tror jeg ikke har godt av å bli stort fullere 😉

Kan ikke være 100% sikker, men jeg tror det er en ‘Winky Double Blue & White’. Og jeg tror jeg har sådd den selv. (Men aner ikke hvor jeg isåfall kjøpte frøene).

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

13 KOMMENTARER

  1. Så mye vakkert det er i blomsterverden og hver gang en entrer denne siden sin Anne, kjenner en det klør sånn skikkelig i mine grønne fingre, men :-((( ikke særlig vær her hos oss, så ikke særlig arti med hage og blomster i det hele tatt. Kun få timer har vært med som denne sommeren, og en har jammen følelsen at ukene brukes opp til å vente på noe som kanskje kommer.

    Har jo planta endel jeg også, men med naturtomt går det mest i krukker og kar.

    Dere har store planer ja, ille når slikt arbeid står på, men blir så kjekt å fint etterpå atte. Så hold ut!!! og trenger du trøst -> stikk innom for noen oppmuntrenge ord.

    Anneklem til Annevennen.

  2. Den var virkelig lekker!
    Jeg slutter aldri å undres over disse fantastiske sortene av akeleier:)
    Fin kveld til deg!

  3. En nabo kom med en stor klump med røtter og denne Akeleien på toppen. Min er rosa og aldeles nydelig. Når det gjelder fylden ga den tydelige tegn på dagen «derpåform».
    Flotte bilder og mue inspirasjon, takk for at du deler med oss. He en fin dag.

  4. Til og med en aldri så liten akeleiedille har jeg pådratt meg i år 😉 Den blir ikke mindre av sånne postinger av fulle planter……
    Takk for titten, denne må jeg nok prøve å få tak i.

  5. Heia Annesen 🙂 Her gikk veldig bra med gravingen, den bråkete biten var fort ferdig heldigvis, i dag har det vært stille aktivitet.

    Akeleier er vanvittig facinerende ja, ett vell av variasjon!

    Karine, hehe, stakkars, de blir gjerne litt slitne av å gå på byen i tillegg til å være på fylla 😉 Men for de som for oss så hjelper det med massevis av vann…

  6. Heia Annesen 🙂 Her gikk veldig bra med gravingen, den bråkete biten var fort ferdig heldigvis, i dag har det vært stille aktivitet.

    Akeleier er vanvittig facinerende ja, ett vell av variasjon!

    Karine, hehe, stakkars, de blir gjerne litt slitne av å gå på byen i tillegg til å være på fylla 😉 Men for de som for oss så hjelper det med massevis av vann…

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her