Har du lyst til å lese intervju med meg og andre hageentusiaster?

Ivar Hjelvik har en temmelig anderledes hageblogg. I stedet for å jage hagen rundt etter fugler å fortelle om, så jager han landet rundt etter hagere å fortelle om. Forrige uke ringte han meg og lurte på om jeg kunne tenke meg å stille til intervju, og det sa jeg jo ja til :)

Du kan lese intervjuet på Ivars blogg Grønn Galskap – Gærn Grønnskap, og der finner du også intervju med en hel haug andre hagemennesker.

God helg! Og du, bli med på x-faktor da! Vi er nå på blå farge, påmeldingen er åpen frem til i lørdag kl 19.00 

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

 1. Kor kjekt å lese intervjuet :)
  Du har ein fantastisk blogg, inspirerande og fin.
  Og flott med denne X-faktor blomsterutgaven 2013,
  Kjekt å få delta med bilde av blomster ein er glad i.
  Tusen takk !!

  Helsing Anne-Mari

 2. No har eg kosa meg å lest intervjuet. For eit gedigent besøkstal du har på bloggen din……populær dame som gir oss andre inspirasjon og opplysningar om mykje. Veldig kjekt!!!
  Akeleia du viser her er rålekker. Har sådd meg nokre nye sortar i år også…likar veldig godt desse flotte plantane.
  For tida kosar vi oss stort med X-faktor!!!
  God helg til deg, frå marJE.

  • Takk :) Jeg er veldig glad for at såpass mange finner veien inn til meg sjøl jeg, stor stas!
   Akeleier er gøy, denne jeg viser her er så fylt at det er nesten ikke til å tro, veldig morro med en blomst som er så ulik alle andre i hgaen :)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her