næmmen, det er visst jul allerede!

Se hva jeg kom over i hagen da, en julerose!

Denne julerosen (helleborus) er en av seks skjønnheter jeg kjøpte i våres av Gartneriet Spiren på Hagemessen, se flere i dette blogginnlegget. Den blomstret når jeg kjøpte den, så det var temmelig uventet med bonusblomstring nå, men veldig kjærkomment. Så gleder jeg meg til å se den og søstrene dens til våren. For ja, juleroser er nå eeegentlig en vårblomst, i Norge ;)

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. Noe rart har vært i luften i år, for i vinter døde alle juleroseplantene mine bortsett fra en. Men den har til gjengjeld blomstret i ett siden snøen forsvant, og den får fortsatt nye knopper og nydelige blomster. Magisk og skjønn plante!!

  2. Ble litt skremt av overskriften. Er på fjellet og her kom det litt snø i ettermiddag. Ser temperaturene er lave i Oslo også, men så var det jo en lekker julerose og ikke noen skrekkmelding.
    Har også hatt slike høstblomster og knopper. De tåler til en viss grad vinteren, men er ‘noget’ fillete når våren kommer.
    Kjøpte også noen fra Spiren på messa i vår. Håper hun kommer igjen, ellers har jeg sjekket hvor hun holder til på Sjælland.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her