Genial plassering av hagemøbler skaper lag og mystikk og trekker deg til seg!

Jeg er veldig glad i sitteplasser i hagen. Mye fordi jeg er avhengig av de på grunn av helsa, men også fordi godt plasserte sitteplasser kan bidra til å berike hagen. De kan fungere som smykker som løfter området, som kontrast som fremhever beplantning, og ikke minst – de er supre magneter som trekker både øye og kropp nærmere og således inviterer til hagevandringer.

Kanskje dukker en stol frem blant høye planter, en liten flik av noe annet og nytt. Den krever din oppmerksomhet, du fristes til å bevege deg videre i hagen, og kanskje til å sette deg ned å nyte hagen, før du fristes videre av nok en spennende detalj. Det at jeg først så stolens bakside er litt ekstra sexy, det gir det litt mystikk.

Bildene er tatt i Claus Dalbys fantastiske hage som jeg besøkte forrige sensommer, flere bilder følger fremover vinter og vår. Men de fineste bildene fra Claus sin hage finner du naturligvis på hans egen blogg, og vil du se mer av akkurat det området disse bildene er tatt i så ser du det her.

sitteplass-CD-1

sitteplass-CD-2

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

 1. Enig, sitteplasser er viktige. Min glede av å ha en hage er (som for alle andre) delt opp i to hoveddeler, arbeidet og nytelsen. I hagen jeg hadde for to år siden, og som var todelt på tilsammen 50 m2 hadde jeg 5 sitteplasser, bare for å kunne nyte detaljene på akkurat det stedet.

 2. ja, det så fristendee ut å sette seg ned der! Vakker farge på møblene også, og fin stil til en gammeldags og romantisk hage!

  Du vet ikke tilfeldigvs hva slags merke/leverandør/hvor han har kjøpt disse møblene?

  Hilsen Annette

  • Jeg aner ikke Anette, men du kan spørre han inne på bloggen hans, om han husker så svarer han nok.
   Si at det er de grønne stolene ved det runde speilbassinet, eventuelt legg en lenke til innlegget her så han forstår hvilken du mener.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her