Gratulasjoner og sykemelding

Aller først: Gratulerer med dagen i morgen! Hurra for for grunnlova, hurra for norge, hurra for selvstendighet og felleskap :)
Fredagsbuketten er i dag noen hoder av rhododendron som hadde sneket seg gjennom gjerdet og inn i hagen, og som jeg så snek over på et fat ;) Fest og hverdag på en gang, ganske passende både for i dag og i morgen.

Dernest. Jeg legger herved inn en egenmelding. April og mai har vært full av herlige aktiviteter, litt for mange tydeligvis så nå har kroppen gått i streik. Det er ikke generalstreik, mer en kraftig gå-sakte-aksjon heldigvis, men krav er satt og jeg kjenner kroppen min godt nok til å lytte… Så nå skal jeg gi den noen dager fri.
Det vil fortsette å komme sprudlende og inspirerende blogginnlegg, men jeg makter ikke over å svare på kommentarer og epost akkurat nå. La nå for all del ikke det stoppe dere fra å kommentere! Jeg leser og svarer etterhvert, men for å unngå dårlig samvittighet så vil jeg gjerne få si i fra at det kan ta sin tid…

Husk også på å delta på Humlebloggstafetten om du har blogg! Over 40 bloggere er med allerede og de kommer fra alle mulige sjangere: matbloggere, hobbybloggere, mammabloggere, interiørbloggere fotobloggere og naturligvis hagebloggere, for å nevne noen. Og deg?

Ha en finfin helg! Med en knakende god 17 mai feiring i vårlige (eller vinterlige) hager og balkonger og skolegårder :)

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

 1. Gledar meg til å «høyre» frå deg igjen, god bedring og gratulere med dagen i morgon! :)

 2. Nå kan du hvile deg, hvile deg på dine laurbær! For en innsats, på alle fronter! Nå har du satt i gang en masse tanker og prosjekter hos folk, så nå kan det fint leve sitt eget liv en stund fremover :-)

  Tenker aller mest på alt levende du er så engasjert i, der gjør du virkelig en forskjell, det er jeg sikker på!

  Synes også avisartikkelen om deg var så bra(leste i Aftenpostem, Oslo) der fikk man liksom sammenfattet alt hva du engasjerer deg i, så helheten i det du holder på med og det som driver deg! Man blir absolutt inspirert til å tenke mer på å «invitere alle inn» – slik du gjør!( Alt fra mikroorganismer til insekter og større dyr! ) Blir også inspirert til å bruke sansene mere – se, lytte og få med seg alle små «undere» som skjer rundt oss hele tiden!

  Hilsen Annette

 3. Anne! Håper du har en riktig nydelig 17.mai, og nyter dagen. Her på Vestlandet er været er til og med på vår side, så dagen har vært skjønn til nå. Anne, takk for innsatsen, du har gjort enormt i den siste tiden. Håper mai forblir vakker i Oslo, det er en helt herlig måned. Takk for at du står på! Du inspirerer! Du engasjerer!Du gjør en forskjell! Og det er jeg, og mange med meg, takknemlige for.

 4. Tenkte sist du skrev du lå etter med svar at vi som følger deg er SÅ fornøyd med alt du gir av inspirasjon – at var det noen som ikke skal unnskylde seg så er det deg. Du har da vært alle steder og bidratt med kunnskap og glede. Lov å hvile deg – man må det har jeg og etter hvert lært litt…
  Ha en flott 17.mai og tenk at hagen skal nytes- og hviles i.
  De beste ønsker fra meg i sør.

 5. Først; gratulerer med dagen :)
  Jeg har er spørsmål og ikke stress med å svare. Jeg har en kjøkkenhage som jeg la masse løv i i fjor høst. For å bruke det som næring. Men det har ikke blitt til jord. Skal jeg arbeide det ned i jorda eller må jeg fjerne det?
  Håper du kan hjelpe meg med dette :)

  • Hei :)
   Uffda, denne synes jeg at jeg burde ha svart på med en gang. Jaja. håper du ikke har kastet løvet. Jeg ville ha jobbet det ned i jorden, der vil det gjøre nytte for seg. Du kan også spa ned ferske blader om du har det fra hagearbeidet, bare unngå ugressrøtter og frøstender.

 6. Vel overstått 17 mai, Anne, håper den ble fin. Og mange gode tanker om god bedring til deg. Hvil kroppen godt, så kommer du sterkere tilbake.
  Klemmer :)

 7. Hei :)
  Ja, jeg tok meg selv og dere på ordet og har latt kommenteringen være veldig slapp noen dager… Men jeg har lest og fulgt med, og nå er jeg i gang med å gå gjennom trådene og svare det som er.

  Tusen masse takk for hyggelig gratulasjoner og oppmuntring! :)

 8. Hei :)
  Ja, jeg tok meg selv og dere på ordet og har latt kommenteringen være veldig slapp noen dager… Men jeg har lest og fulgt med, og nå er jeg i gang med å gå gjennom trådene og svare det som er.

  Tusen masse takk for hyggelig gratulasjoner og oppmuntring! :)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her