Vann i hagen! Skap stemning med en bolle eller krukke!

Det er så koselig med litt vann i hagen! En dam er jo drømmen, men en kommer virkelig langt bare med et fat, og det fine med fatene er jo at de lett kan dekoreres opp med blomster :)

Jeg har flere slike små vannspeil. Delvis for min egen del, og delvis for fuglene og ekorna som synes det er deilig med vann nå i varmen. Så fyll opp noen boller, legg en eller flere store stein i så fuglene får noe å stå på, og dryss noen blomster over. I dag var det høstfloksen som fikk jobben som vannpryd, men roser og ringblomster og georginer og knapp og mye-mye annet blir også fint :)

Og siden jeg veit mange lurer: Krukken med vann i ble kjøpt på Bauhaus i fjor høst, aner ikke om de fortsatt har disse. Den var uten hull i bunn. Vi har malt denne som har jobben som vannspeil sort innvendig med murmaling, det gav virkelig et skikkelig puff. Jeg har sett den samme krukkefasongen i en rekke ulike hagesentra i ulike størrelser, så spør lokalt om de har eller kan skaffe.
Møblene i bakgrunnen er malt med maling fått av Fargeriket. Det er brukt farger fra deres fargekart «Ny norsk flora», stolene du ser er i Potentilla og Nellik. Obs, dette er ikke utendørsfarger så jeg er ikke garantert at møblene holder seg så skarpe i fargen over tid.

blomster-fat-3

blomster-fat-4

blomster-fat-7

blomster-fat-5

blomster-fat-6

blomster-fat

7 KOMMENTARER

  1. Hei,

    Dette skal prøves! :) Tusen takk for tips.
    Vi har nettopp bygd hus. Og er i full gang med hagen. Det var helt supert at jeg kom over bloggen din!! Mange flotte tips og råd her.

  2. Nydelig!!!
    Har ikke kommet på å ha høstfloks i boller- men alt mulig annet. alltid god inspirasjon fra deg.Med ca 29-30 grader i skyggen kveld etter kveld må man bare lage slike små gleder og ellers ikke ta til med større oppgaver-

    • Ja, det blir ganske begrenset hva en gjør av hagearbeide nå for tiden gitt… vannplasking er jo alltid stas i varmen :D

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her